Strona 37 z 73 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 47 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 729

Wątek: Serwer zajęty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wrrr.. ja mam logowanie 1012 na 1200..wyliczył mi czas zalogowania za 4 dni...tak dalej a zapomnę o tej cienkiej grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witaj asioczek,

uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dobre miejsce 469z1159 hihi hakerzy dupa a nie hakerzy mialem ten problem 3 czy 2 lata temu na innym serwerze czekalem miesiac zeby wejsc do gry czlowiek wraca do gry po 3 latach i znow ma ten sam problem widze ze ta gra nic sie niezmienila brawo dla pana BB nic niezmienil przez ten czas

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ciekawe, że wszystkim nam ciasteczka się zapełniły

Początkujący Osadnik Awatar Wikieli
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez asioczek Zobacz posta
    ciekawe, że wszystkim nam ciasteczka się zapełniły
    to pewnie My zapełniliśmy się ciasteczkami... po świętach to normalne

Osadnik Awatar lordJan
    Serwer
    Słoneczny Gród
    oto główna strona Ubisoftu:
    ubisoft.com/en-GB/error-404

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A patrzył ktoś z was z kiedy ten post był?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja wiem, że na święta ciasteczek było sporo, ale u mnie już wszystkie pozjadane
    Pozostaje powrót do reala. Spacerek z dzieciaczkami to bardzo fajny pomysł. Przynajmniej trochę śniegu pooglądają

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Utrudniony dostęp do gry

Witam od wczoraj jest utrudniony dostęp do gry, problem wystąpił wczoraj po godzinie 22, dzisiaj wstałem z rana z myślą że coś się poprawiło a tu nadal nic. cały czas to samo "kolejka logowania........" i zamiast się zmniejszać to skacze jak głupia, w jaki sposób mam otworzyć drzwiczki eventowe codziennie jak nie można zalogować się do gry ? będzie trzeba otwierać za diamenty, a jak wiadomo diamenty są za kasę (i oczywiście raz na 7 dni codziennego logowania)

Strona 37 z 73 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 47 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów