Zobacz wyniki ankiety: Co o tym myślicie.?

Głosujących
39. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Super pomysł

18 46.15%
  • Beznadzieja nie przejdzie

15 38.46%
  • Mnie to tam wsio rybka.

6 15.38%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Wielka Kopalnia Węgla

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Wielka Kopalnia Węgla

Siemka tak myślałem,żeby zamiast 4 manufaktur które zajmą kolejne 4 miejsca dać wielka Kopalnie węgla zajmowała by ona 3 miejsca w górach w s7,byłby to wielka jama cos z wieku 18:} w niej znajdował by się magazyn,i zamiast ludzików wyjezdzała by jakiś prymitywny parowóz. Uwarzam,że było by to dobre rozwiązanie.Produkcja 250 na 30 minut. Same korzyści ładnie wyglada,zajmuje miejsce które było by niewykorzystane do budowy normalnych budynków,nie niszczyło by się cos na wzór niewyczerpanej kopalni miedzi.

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    wg mnie węgiel i tak wszystkim wychodzi uszami. są chyba pilniejsze problemy, np długo wyczekiwane burzenie skał.
    i ciężko to sobie wyobrazić, jakiś wstępny projekt/szkic fajnie by było wrzucić. na obrazku lepiej byłoby widać jak Ty to widzisz. a co do parowozu - nie wiem na ile wpisuje się on w stylistykę gry

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Generalnie wieki,i czasy gry są i tak mocno pomieszane,więc z tym chyba nie ma super problemu,co do stylistyki hmmm ciężko będzie to wrzucić,więc grafikę zostawiam grafikowi:} Węgiel fakt faktem wychodzi bokami,i rzeczywiście są ważniejsze problemy jak węgiel,choćby związany z produkcją wojska. Natomiast wprowadzenie kolejnych manufaktur nic nie zmieni,a takiej kopalni owszem,nie będzie trzeba budować co 2 dni kopalni,i tak lepsze to niż manufaktury które każdy kupi i postawi zajmi to kolejne 4 miejsca,natomiast na skałach nie można budować nic oprócz kopalni,więc uważam to za lepsze wyjście niż kolejne manufaktury. Oczywiście to moje skromne zdanie.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Węgiel przestanie uszami wychodzić gdy zniknie broń z dropów.
    Teraz większość graczy nie ma albo ma nieaktywne łańcuchy produkcyjne związane z produkcją lepszej broni.
    A to się zmieni.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Czyli mój pomysł jednak nie jest najgłupszy?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez HektorvI Zobacz posta
    Czyli mój pomysł jednak nie jest najgłupszy?
    Pomysł nie jest zły jako taki, bo każda budowla która zaoszczędzi miejsca na wyspie jest pożądana, tylko jedno ale.....przedstaw to jakoś po ludzku, do tego trochę po polsku, bo coś mnie razi w Twoim poście . Ogólnie jestem na tak

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Z polaka zawsze byłem nędzny :} za dużo myśli chce przelać w jednym słowie

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Z polaka zawsze byłem nędzny :} za dużo myśli chce przelać w jednym słowie
    To podziel je na kilka

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nie no ale taka kopalnia wielka by się przydała dużo węgla a tak to manufaktury dużo miejsca zajmą.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie no ale taka kopalnia wielka by się przydała dużo węgla a tak to manufaktury dużo miejsca zajmą.
    Już napisałeś w pierwszym poście o co Ci chodzi, więc nie powielaj...przeznacz swoją wenę twórczą na poprawną i zrozumiałą edycje tegoż posta

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów