Jak masz coś do mnie osobistego, może chcesz lekcji historii i wtedy zrozumiesz może co piszesz to napisz na PW , nie zaśmiecajmy tego wątku . Pozdrawiam .
Jak masz coś do mnie osobistego, może chcesz lekcji historii i wtedy zrozumiesz może co piszesz to napisz na PW , nie zaśmiecajmy tego wątku . Pozdrawiam .
Z kogo to cytat?bo zwykle jest "Uderz w stół, a nożyce sie odezwą".
btw własnie mam włączone premium 1-dniowe, gram sobie, przygode robie. Jak tam teoria spiskowa?
Może słonce za mocno grzeje? No i przecież wakacje są, więc i niektórzy mają za dużo wolnego czasu![]()
Ostatnio edytowane przez thordis ; 06.07.2014 o 16:24
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Też sobie wczoraj premke odpaliłem by zrobić hurtem wszystkie zaległe mecze. Grałem do pewnego czasu bez problemow.
Problemy pojawiły się dopiero bardzo późnym wieczorem po przekroczeniu dozwolonego, bezpiecznego limitu przyjętych procentów.
Wtedy zaczęły się radosne bloki weteranem i "tajemnicze" zniknięcia puszkarzy i elitarnych,
w konsekwencji czego dziś musiałem armatki na handlu skupywać, by uzupełnić braki kadrowe..
Do tego nawet jakiś bzdurny temat na komentatorów MS w Brazylii spłodziłem, czego mój świadomy umysł nie pamięta.![]()
Pewnie to też wina TSO.![]()
Dlaczego MODzie zamykasz wątek który istnieje dłużej niż ten, czyżby tam za dużo psów wieszali na BB ? Więcej już się nie da powiesić, zabrakło psów
Proponuje kliknąc w link który jest tam podany i zobaczyc date założeniaTen temat pewnie też zostanie przypięty albo zamknięty.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
przecież to tragedia, gra nie pozwala grać.
Czas na zmiany
ale nie w grze tylko gry
- bo z tego co widać to jest tak coraz częściej i gorzej
Gra ma umilać czas - a nie go psuć i powodować stres
żenada, co chwile wywala
obecnie gra polega na tym że wywala i się loguje potem kilka zdań na czacie i powtórka
Ostatnio edytowane przez Kłusownik1 ; 07.07.2014 o 21:56
Ja was podziwiam za to ze placicie za ta zbugowana gre ktora przez wiekszosc czasu dziala jak chce