Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Problem z wejściem do przygody

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z wejściem do przygody

Od 2 godzin nie mogę wejść na Łupieżców Grobowców, 3 osoby zaprosiłem i nie dostali zaproszeń. Wczoraj też tak miałem ale tylko przez 15 min nie mogłem wejść, jak wszedłem okazało się, że żadne zaproszenia nie zostały wysłane i musiałem wysłać ponownie.

kowalray
    Ja właśnie teraz mam problem w wejściem do przygody. Ciągle mam tylko "Wczytywanie mapy..." i na tym koniec. Na inne wyspy mogę wejść bez problemu, do przygody nie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Serwer przygody bez uprzedzenia przed chwilą został wyłączony.
    Powodzenia życzę tym, co robili bloki w tym czasie.

Nie wiem dlaczego BB o tych działaniach nie informuje,
    ale najwyraźniej mają mało wrogiego nastawienia wśród graczy.

PS: i na dodatek teraz nie idzie sie zalogowac do gry kolejka z prawie 600 PC
    Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 06.07.2014 o 13:46

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ciekawe dlaczego odsyłasz w inne miejsce forum. Płacą Tobie za takie działania??

Włączenie 1-dniowego premium blokuje dostęp do konta. Ciekawa prawidłowość. Po wygaśnięciu premium konto się odblokowuje.
    NIESTETY TEORIA SPISKOWA CIĄGLE ŻYWA

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez robkor Zobacz posta
    Ciekawe dlaczego odsyłasz w inne miejsce forum. Płacą Tobie za takie działania??

Włączenie 1-dniowego premium blokuje dostęp do konta. Ciekawa prawidłowość. Po wygaśnięciu premium konto się odblokowuje.
    Gdybys czytal dzisiaj forum to wiedzialbys ze problem jest tylko na slonecznym grodzie...
    O innych dzisiaj nie slyszalem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Hi, hi nie płacą niestety , czasami rzucą punktami karnymi , jest niepotrzebnie kilka wątków w tej samej sprawie, o to mi chodziło

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez jemen2 Zobacz posta
    Hi, hi nie płacą niestety , czasami rzucą punktami karnymi , jest niepotrzebnie kilka wątków w tej samej sprawie, o to mi chodziło
    To mi przypomina czasy Dyktatury Czerwonych Bagnetów w Polsce. Historia wiecznie żywa.

Uprawiasz cenzurę,w jakże białych rękawiczkach.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To mi przypomina czasy Dyktatury Czerwonych Bagnetów w Polsce. Historia wiecznie żywa.

Uprawiasz cenzurę,w jakże białych rękawiczkach.
    Człowieku, nie wiem ile masz lat, nie wiem jakiej historii się uczyłeś kiedyś , teraz. Ale mam nadzieję że nie wiesz , nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, bo porównanie jest po prostu obrzydliwe, żal mi cię . Pozdrawiam mimo wszystko .

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez jemen2 Zobacz posta
    Człowieku, nie wiem ile masz lat, nie wiem jakiej historii się uczyłeś kiedyś , teraz. Ale mam nadzieję że nie wiesz , nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, bo porównanie jest po prostu obrzydliwe, żal mi cię . Pozdrawiam mimo wszystko .
    "Uderz w stół, a nożyce się odzywają"

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów