To akurat proste jest usunąć procent, a dać w okienko budynku czas do rozbudowy, nie wiem na czym oni tam pracują, ale na pewno nie nad usprawnieniami gry. Jak dało się z premiami to i z czasem rozbudowy się da
TAK
NIE
OBOJĘTNIE
To akurat proste jest usunąć procent, a dać w okienko budynku czas do rozbudowy, nie wiem na czym oni tam pracują, ale na pewno nie nad usprawnieniami gry. Jak dało się z premiami to i z czasem rozbudowy się da
Wreszcie ktoś o tym napisał, to już powinno być dawno wprowadzone"=P
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
To już było wprowadzoneWidocznie podczas jakiś nowości przez przypadek zostało to pominięte.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
A jest jakaś szansa, że powróci?
Jest szansa, fakt zniknięcia tego fixa został przekazany.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
To jeszcze oficjalne potwierdzenie prosimy o zgłoszeniu tego do technicznego i ich odpowiedź tu wklejoną...
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
Definitywnie TAK
You Will Never Walk Alone!
H3ll For Ever!
Coś nowego wiadomo?![]()
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Nic. Na testowym, nie pojawiła się takowa poprawka. Dalej pokazuje jedynie procenty przy rozbudowie.
Czy kiedyś wprowadzą czas upów w dniach:godzinach:sekundach, jak miało to miejsce z oznakowaniem wyburzania skał????