Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    w dniu wczorajszym o godz. 20:22 podczas zwykłego patrzenia w monitor otrzymałem komunikat o tym, że serwer jest przeciążony

a po ponownym uruchomieniu gry komunikat o tym, że strefa wyspy (nie przygody) została uszkodzona (drugi raz w tym tygodniu)

Słynny nocny skrypt nie naprawił strefy... Czy to teraz tak będzie ?? Dwa razy w tygodniu takie awarie ????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam to samo

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    sorry, taką mamy grę ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Drażniący jest ten napis - prosimy spróbować ponownie - powinno być - czekaj do jutra, może nasz skrypt zadziała u ciebie

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Miałem tak dwa razy i w obydwu przypadkach suport pomógł w ciągu jednego dnia więc piszcie do suportu i trzymajcie kciuki
    Uznaje starą mądrość: GDZIE ZGODA TAM SIŁA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no i ja sie dziś załapałam, dołączyłam do przygody łupieżcy grobowców, wysłałam wojsko i serwer "sie uszkodził". mam nadzieję dziś odblokują, bo blokuje osoby w przygodzie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez AndyKozakow Zobacz posta
    Miałem tak dwa razy i w obydwu przypadkach suport pomógł w ciągu jednego dnia więc piszcie do suportu i trzymajcie kciuki
    Potwierdzam, również moja strefa została odblokowana przez support, dziękuję

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    A długo trzeba czekać na odblokowanie przez suport ? jak sie do nich napisze, eh te ich błędy już mnie co raz mocniej drażnią

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tez jestem ciekaw jak dlugo to potrwa mi przytrafilo sie juz drugi raz w ciagu tygodnia i ostatnio musialem czekac jeden dzien na naprawe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    Potwierdzam, również moja strefa została odblokowana przez support, dziękuję
    No to miałeś szczęście, ja się nie doczekałam dziś na odpowiedź nawet, a zgłoszenie poszło przed 12-ą

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów