Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz ze Czat w Przygodzie Kooperacyjnej przydał by się w grze?

Głosujących
108. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

93 86.11%
  • Nie

6 5.56%
  • Obojętnie

9 8.33%
Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Czat dla uczestników przygody

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Hej wszystkim
    Jak wiemy, mamy teraz sporo przygód kooperacyjnych, gdzie jesteśmy zmuszeni do współpracy z innymi graczami.
    O wiele łatwiej będzie współpracować mając wspólną konwersację, gdzie możemy dodawać graczy.
    Wiem, że jest Global 2, 3, 4, i 55, ale tam nie dowiemy się czy dany gracz jest dostępny, czy też nie, na szepcie taka informacja się pojawia.
    Jeśli ktoś napisze, że przecież widać na awatarach, czy ktoś jest czy nie, od razu odpowiem, nie szukam znajomych na liście, gdyż jest to niemal niemożliwe, korzystam ze skrótu ''/w nick z gry''.
    Stąd mój pomysł na dodanie przycisku ''dodaj do konwersacji'' na szepcie.
    Mała wizualizacja, aby każdy wiedział o co im chodzi, nie musi to tak wyglądać, ale jest to zarys pomysłu.

Dodaję ankietę, zapraszam do głosowania.

Cytat Zamieszczone przez Warszawa2012 Zobacz posta
    Ten pomysł jest naprawdę ciekawy. Jeśli założysz wątek z ankietą, to zagłosuję ZA
    mówisz-masz
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 07.04.2015 o 08:26 Powód: połączenie tematów

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    fajny pomysl ale trzeba sie liczyc ze gdy by zostal wprowadzony to zbuguja cos innego a teraz dobrze gra dziala

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    możesz na gildi pisac jestem na nie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Garenos Zobacz posta
    możesz na gildi pisac jestem na nie
    ale przecież nie zawsze robi się przygody tylko z osobami z gildii. Są też inni znajomi, z którymi robi się przygody i wtedy komunikowanie się jest dość trudne.
    "Ignorantia iuris nocet"
    (łac. Nieznajomość prawa szkodzi)

Osadnik Awatar Myvu
    Serwer
    Kolonia
    jestem za
    "Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    jestem na tak, bo u mnie w gildii jest 60 osób i każdy może o czym innym pisać

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    za - jak najbardziej przydatny pomysl do jego wprowadzenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jestem za bardzo fajny pomysł )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pomysl moze i dobry, jednak znakac programistow bedziecie na to czekac z rok a nastepnie bedzie pare konserwacji konserwy. Prosciej by bylo pod wzgledem kodu umozliwic tworzenie tymczasowych pokoi. Np w czacie wpisac /j "nazwa pokoju", kiedy wszyscy z niego wyjda pokoj sie zamyka i nie ma obciazenia dla serwera. Tymczasem mozecie sie ratowac wchodzac na jakis inny global wpisem typu /j global-12

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Makaron_gda Zobacz posta
    Pomysl moze i dobry, jednak znakac programistow bedziecie na to czekac z rok a nastepnie bedzie pare konserwacji konserwy. Prosciej by bylo pod wzgledem kodu umozliwic tworzenie tymczasowych pokoi. Np w czacie wpisac /j "nazwa pokoju", kiedy wszyscy z niego wyjda pokoj sie zamyka i nie ma obciazenia dla serwera. Tymczasem mozecie sie ratowac wchodzac na jakis inny global wpisem typu /j global-12
    Fragment mojej wypowiedzi
    Wiem, że jest Global 2, 3, 4, i 55, ale tam nie dowiemy się czy dany gracz jest dostępny, czy też nie, na szepcie taka informacja się pojawia.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów