Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: problemy gildii

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

problemy gildii

mam pytanie do liderow gildi ,czy w waszych gildiach ,tez pokazuja sie nowi czlonkowie ,mimo tego ze nikt ich nie zapraszal?

mysle ze to tworcy gry zrobili systemowe dorzucanie nowych czlonkow ,tylko ze nie oni placa za certyfikaty wiec ,dlaczego tak sie dzieje?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mniej pić...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Bo może kiedyś dałeś im zapro, a oni wchodzą np. po miesiącu. Takie rzeczy się dzieją, jak się nie ogarnia.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nie wiem czy o to chodzi ale jak osoba wysle zaproszenie do gildi a lider je przyjmie to nie widac ze ktos zapraszał

Osadnik Awatar nalezyszdostada
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez hans79 Zobacz posta
    nie wiem czy o to chodzi ale jak osoba wysle zaproszenie do gildi a lider je przyjmie to nie widac ze ktos zapraszał
    Tak mi się zdaje, że o to może chodzić. Każdy grasz ma opcje chęci przyłaczenia się do gildii i tylko Lider widzi tą informację. Dlatego nie ma informacji odnoścnie wysłania do danej osoby zaproszenia od kogos z administracji.
    .

Dziekuję Wszystkim znajomym za wspólna grę przez 2 lata na TSO.

Nieszczęścia Polski są dowodem na istnienie Boga.

ZBIÓR PORADNIKÓW PRZYGÓD

Masz problem z poradnikiem. Nie zaśmiecaj tematu napisz PW.

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    teraz jest tak, że jest przycisk "zgłoś" i przychodzi tylko wiadomość na skrzynkę lidera, jak ją zaakceptujesz to masz nowego gracza w gildii

Uprawnienia umieszczania postów