Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz aby limit pływających rezydencji na targowisku gildii został zwiększony?

Głosujących
79. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

56 70.89%
  • NIE

23 29.11%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Apel! Zwiększcie limit ilości Pływających rezydencji w targowisku gildii!

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jestem na TAK. Brak miejsca na wyspie, brak patentów - chociaż mam wszystkie wykorzystane "350" a dodatkowe domki pływające przydały by sie. Miejsca jest sporo na wodzie wiec dlaczego tego nie ma chociażby za monety G w ilosci ograniczonej oraz w Kantorku za Klej. Rezydki odchodzą do lamusa... Starsi gracze wymieniają rezydki na lodowe lub wspaniałe rezydki. A na wodzie czemu nie dodatkowa populacja w niczym nie zaszkodzi a nawet pomoze.
    Ci którzy są na "NIE" widocznie nie mają pojecia o grze albo niedawno zaczęli grać. pozdrawiam

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jestem na TAK, 2 pływaki by w zupełności wystarczyły
    W ankiecie głosowałem na rezydencje, z tego powodu że 3 rezydki pomieszczą więcej niż 1 pływak.
    Na kantorze rezydki wcale nie są tak łatwo dostępne jak się niektórym wydaje. W tej chwili są tylko 2 oferty za 4850 dech egzo i 169 prezentów, wczoraj była jedna za 550 granitu kolejna już za 990.
    Edit: Na kantorku pojawila się niedawno trzecia oferta za 850 granitu
    Ostatnio edytowane przez dario_j ; 01.02.2014 o 16:14

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    2 pływaki by w zupełności wystarczyły
    Tylko miejsce na wodzie powinno limitować pływające domki

Niech ich będzie 3-5 albo bez limitu.. Za to mogłyby być baaaardzo drogie typu 20k monet gildii za każdy..
    Przy okazji: naprawdę nie wiem, czemu wszystkie cenne rzeczy typu major/skład drewna są takie tanie.. Aktywni gracze mają to po paru dniach od wprowadzenia.

Na kantorze rezydki wcale nie są tak łatwo dostępne jak się niektórym wydaje. W tej chwili są tylko 2 oferty za 4850 dech egzo i 169 prezentów, wczoraj była jedna za 550 granitu kolejna już za 990.
    Edit: Na kantorku pojawila się niedawno trzecia oferta za 850 granitu
    No właśnie. Przynajmniej masz jakiś cel zdobywania granitu. Trochę pozbierasz i będziesz mieć tyle rezydek, że w końcu przestaną Ci się mieścić.
    Ostatnio edytowane przez Marcja ; 02.02.2014 o 12:27

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zrobili by za 10k monet i przynajmniej 3 w limicie to by ładnie zadania gildii ruszyło.

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Kiedyś kupowałem rezydki za 450 monet lub granitu, max 550 monet, cena 850 granitu jest nie do przyjęcia. Miejsca na wyspie mam jeszcze dużo, limit populacji 1570, jak na 42 lvl to mało i chętnie bym sobie dobudował co nieco, gdyby nie brak patentów.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To że ktoś wystawia oferty z ceną z kosmosu to nie oznacza iż jest to rynkowa cena, wiele takich durnych ofert na wadze się znajduje. Najlepiej samemu wystawiać oferty o rozsądnej wartości.

Osadnik Awatar maniemar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Muss Zobacz posta
    pytanie tylko po co ?
    Dokładnie. Zasypiemy sobie tereny wodne rezydkami, a później będą płacze jak wprowadzą coś solidnego zdatnego do budowy na akwenach a miejsca nie mają.

golec115
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    Kiedyś kupowałem rezydki za 450 monet lub granitu, max 550 monet, cena 850 granitu jest nie do przyjęcia. Miejsca na wyspie mam jeszcze dużo, limit populacji 1570, jak na 42 lvl to mało i chętnie bym sobie dobudował co nieco, gdyby nie brak patentów.

A co, ma być wprowadzona gospodarka centralnie planowana? Nie chcesz - nie kupuj.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów