Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Wielkie Brawa i Gratulacje

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    Intrygujące, że mój wątek z pytaniem do BB o powód usunięcia listy członków został zamknięty po paru minutach.
    Pewnie powód był taki że BB nie czyta forum, i MOD uznał że wątek skierowany do BB nie powinien być zamieszczany na forum, tylko skierowany do supportu. Swoją drogą, naprawdę przydałoby się wyjaśnienie ze strony BB, dlaczego nie można podglądać listy członków w gildii. Zapewne w żaden sposób ich do tego nie zmusimy, i zapewne nigdy się tego nie dowiemy.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Napisał już ktoś zapytanie do supprotu odnośnie tego? Jeśli nie to zaraz coś wystukam

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pisz pisz, zobaczymy komu pierwszemu odpowiedza;p
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

GrzechuGrek
    Zaraz i ja napiszę ;-]
    Grałem już w niejedną grę MMO i w żadnej się nie spotkałem w takimi "wspaniałościami"

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jurek: pewnie dlatego że o to pytałeś, tu jest temat braw i gratulacji wiec się pewnie nikt z BB nie pofatygował zeby zobaczyć co w temacie piszczy xD

GrzechuGrek
    Napisałem wtedy do supportu o tym, że wprowadzają takie bzdury, zamiast potrzebne rzeczy oraz że olewają sugestie graczy.
    Dziś właśnie support mi odpowiedział.... że niby "sami nie mogą nic zrobić", że "przekazali dalej", oraz że "przepraszają za niedogodność". itp. itd.
    I tyle. Dalej nie jestem w stanie pojąć, czemu to ma służyć te ukrywanie graczy w gildii mimo że ich o to pytałem.
    Ostatnio edytowane przez GrzechuGrek ; 02.12.2013 o 23:47

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez GrzechuGrek Zobacz posta
    I tyle. Dalej nie jestem w stanie pojąć, czemu to ma służyć te ukrywanie graczy w gildii mimo że ich o to pytałem.
    Mi odpisali że to w trosce o UWAGA!!!! - ochronę danych osobowych. Nie wiem jak to nazwać.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Do usunięcia.
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 05.12.2013 o 00:13

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie jest ochrona danych osobowych, dane które chcemy nie można wykorzystać przeciwko graczom. Chyba że chce się uniknąć oszustów.
    1. Uniemożliwia się identyfikację graczy przed dokonaniem transakcji.
    2. Broni się oszustów karząc jednocześnie graczy którzy przed tymi oszustami ostrzegają.
    3. Tworzy się systemy handlu umożliwiające oszustwa.
    To jest bardzo jak widać spójna i konsekwentna polityka promująca oszustwa i cwaniactwo.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @RedJul - brzmi równie wiarygodnie co groźnie.
    Pozostaje mieć nadzieję, że usunięcie listy graczy gildii to tylko wstęp do jakiejś znacznie lepszej i wygodniejszej funkcjonalności w tym interfejsie...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów