raczej nie będzie za klej bo wtedy część mogłaby kupić kolejny no chybaze faktycznie by można było mieć 2
raczej nie będzie za klej bo wtedy część mogłaby kupić kolejny no chybaze faktycznie by można było mieć 2
Zawsze wszystko po evencie jest za klejnoty (budynki/specjalisci) no chyba prócz ponuraka, ale mamy doświadczonych wiec to bez różnicy.
Może być jak ze szkółkami jak ktoś kupił 3 (2012) za dynie to nie może więcej nawet i za klejnoty z tym że tu bedzie raczej ograniczenie do 1.
Najlepiej będzie że manufakture i łowce można kupić 5 razy za 300 prezentów. Ja tak przynajmniej myśle. I ten event zapowiada się świetnie bedzie duzo prezentów z okazji mikołaja, nowego roku i może jeszcze z jakiegoś
Wesołych świąt i miłej gry wam życzę!!!
Manufaktura przyda się jak najbardziej, łowca jeleni? Hmm przedmiot zdatny do handlu i kupna w nieograniczonej ilości tak więc sądzę że jego cena będzie stale maleć. Więc nic nowego.
xaar a nie lepiej bylo wymyslec cos fajniejszego na koniec eventu niz wieze ? wieze ktora mozna kupic ? sadze ze stac was na lepsze pomysly moze cos do zwiekszenia populacji cos niebanalnego ?
ja juz to proponowalem, ale widocznie maja lepsze pomyslyMam nadzieje ze dla lvl 50 cos sie wkrotce fajnego pojawi bo wieje nostalgia eventy takie same Panowie ruszcie glowa i nas zaskoczcie :P
Oszczędzałem klejnoty więc kupiłem 3 od kupca, 1 za event i 1 z prezentu wiec jest już 5, kolejne 2 to razem 7. Ktoś może powiedzieć że to już sporo i zburzy rynek węgla, ale dla mnie to raczej wymiana smolarzy na manufaktuary ale i tak nadal potrzebuję smolarzy więc nie wiele to jednak daje.
Jedynie jak ktoś ma multikonta i sprzedaje węgiel to uważa że wprowadzanie nadmiaru na rynek
Van-de-Lord zaburzy i to bardzo i tu nie chodzi o atak na multikonciarzy bo ja nie mam żadnego multikonta, a węglem handlowałam. Zeszłoroczne 2 manufaktury mocno odczułam, ceny węgla spadły o połowę, przestało się opłacać buffować węgiel i stawiać kopalnie.