Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: kopalnie i ich ulepszenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Gardios Zobacz posta
    Z tym, że Sparkz ma rację. Jak nie masz surowców i za drogo to nie rozbudowuj. Na wyższych poziomach się opłaca, jest to wręcz niezbędne
    jego odp jest na poziomie przedszkolaka, a w nastepnej obrazil mnie jak rowniez jego przedmowca. Ja musze rozbudowac bo nie mam wyjscia innego a to ze on napisal "nie rozbudowywuj, nie bedzie problemu" to nie odpowiedz! Jakas kpina i tyle!! Widze ze co niektorzy moga jawnie nasmiewac sie z innych i ich obrazac bez konsekwencji zadnych! Po co jest wogole ten dzial. Chcialem poprostu zaproponowac zeby moze wprowadzili mozliwosc przeniesienia lub odrestaurowania budynku oczywiscie nie za free ale nie zeby go od nowa stawiac!! A tu takie zenujace podejscie.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rzuciłeś pomysł i nie potrafisz przyjąć słów krytyki, wg mnie tak jak jest jest ok i niektórzy tez tak uważają, co do ciebie chyba nie dociera i nie potrafisz tego zaakceptować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    rzuciłeś pomysł i nie potrafisz przyjąć słów krytyki, wg mnie tak jak jest jest ok i niektórzy tez tak uważają, co do ciebie chyba nie dociera i nie potrafisz tego zaakceptować
    "a może smoczek i tutorial jak wbić 50 lvl. cały czas ktoś cie musi za rękę prowadzić. używaj tego co masz w środku czachy...."

"Ale oczywiscie nie ma sensu tego uwzgledniac, wazniejsze jest, zeby dla wygody jakiegos gimbusa bylo latwo, prosto i automatycznie."

Bylo by wszystko cacy i nie bylo by tematu gdyby nie te teksty!!! To nie jest krytyka tylko obraza!!!]
    Nie usprawiedliwiajcie sie na wzajem bo widze ze reka reke myje!! Poprostu obraza i tyle. A wystarczylo napisac po ludzku ze nie ma takiej mozliwosci. Krotko zwiezle i na temat a nie kpic sobie z osob dzieki ktorym ta gra bedzie istniec. Bo takie podejscie olewajace i obrazajace jest do wielu graczy!

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ktoś cie obraził istnieje przycisk 'Raportuj zły post' i reszta zajmie sie jakiś mod.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Jastrzab__ Zobacz posta
    To nie jest krytyka tylko obraza!!!
    gwoli scislosci, nie obraza a diagnoza.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    gwoli scislosci, nie obraza a diagnoza.
    diagnozowac moze lekarz a nie Wy publicznie obrazac ludzi, darujcie sobie te tlumaczenia bo coraz to gorsze zdanie mam o Was, juz nie wiecie do czego sie przyczepic co?
    Moze byscie napisali cos typu "sorki ponioslo nas, niestety nie bedzie zmienione niszczenie kopalan" Bo pomylic sie kazdy moze i kazdego moze poniesc, tylko sztuka ijest sie przyznac do tego.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zawsze mozna wzbacic zloze za diamnty ktore mozesz kupic albo dostac za codziene logowanie lub za nagrode w przygodzie lub je poprostu znalesc w migicznym pudelku kupionym za skrawki mapy lub szukniem przez okrywce jest wiele mozliowosci zwiekszenia pojemnosci kopalni i jesli jest klopot z wyadawiame narzedzi t zwieksz tylko 1 czy 2 poziomy i bedzie ok na tyle ile cie stac mowi kolega ze drogo to powiem tyle up kopalni wegla z 4 na 5 lev kosztuje 2k mlodkow a przy bufie ta kopalnia wyczernie sie po dniu wiec dosc szybko ale za to masz kilka k wegla wiec cos za cos nie ma nic za darmo chesz szybko zloze inwestujesz chesz zaoszczedzic to nie inwestujesz i rozodny gospodarz wie co mu sie oplaci a co nie wystaczy pomyslec bo kazdy ma swoj rozum

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów