Strona 80 z 103 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 1022

Wątek: Ranking eventu balonowego lipiec dryzyny serwerow Kolonia+Złota Góra - lipiec 2013

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    niestety jest tak, ze wyróżniasz jedna gildie w rankingu, po co? bo jedynie jej członków oznakowujesz tagami, czyli chcąc nie chcąc robi się wyścig gildii, tylko po co?, mnie nawet indywidualny nie nie interesuje, o czym wiesz, swoje robię ale ps nie będę wysyłać
    bardzo lubię piratów, ale nie widzę powodu by ich akurat jako jednych tagami wyróżniać ;-p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    I kolejne

+41 935

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez CCIE_POLSKA Zobacz posta
    niestety jest tak, ze wyróżniasz jedna gildie w rankingu, po co? bo jedynie jej członków oznakowujesz tagami, czyli chcąc nie chcąc robi się wyścig gildii, tylko po co?, mnie nawet indywidualny nie nie interesuje, o czym wiesz, swoje robię ale ps nie będę wysyłać
    bardzo lubię piratów, ale nie widzę powodu by ich akurat jako jednych tagami wyróżniać ;-p
    Prosili o to i uzasadnili swój wniosek, jako podkreślenie wkładu ludzi z gildii, więc jest tag. Jeśli to komuś przeszkadza to można dyskutować o usunięciu.
    Sam myslę że powinno to własnie zostać jako wytłumaczenie takich wyników w porównaniu do pojedynczych graczy.

edit: wypowiadajcie sie na temat obecności tagów gildiowych, ja sie dostosuje do wiekszosci która bierze tu udzial w zabawie
    Ostatnio edytowane przez Majamas ; 20.07.2013 o 12:16
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Osadnik Awatar Krzysiek36
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Majamas Zobacz posta
    Prosili o to i uzasadnili swój wniosek, jako podkreślenie wkładu ludzi z gildii, więc jest tag. Jeśli to komuś przeszkadza to można dyskutować o usunięciu.
    Sam myslę że powinno to własnie zostać jako wytłumaczenie takich wyników w porównaniu do pojedynczych graczy.

edit: wypowiadajcie sie na temat obecności tagów gildiowych, ja sie dostosuje do wiekszosci która bierze tu udzial w zabawie
    Moim zdaniem mogą być tylko ze nie jestem pewien co do nagród czy powinni być brani pod uwagę, trochę to nie fer w stosunku do graczy grajacych samemu lub z minimalna pomocą
    A i dla gracza ze Złotej góry najbliższego 11 miejsca daje młyn wodny
    Ostatnio edytowane przez Krzysiek36 ; 20.07.2013 o 12:35

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    moment,

Krzysiek36:
    po 1) w 90-95% moje balony są z moich wyłącznie produktów, piszesz ze z minimalna pomoca, jak to określić, łapie się czy nie ???
    po 2) cześć ludzi z listy dostaje produkty od innych, ich decyzja
    po 3) jeżeli robię balony dla nagrody 10km to troche mi się nie opłaca, bo kupiłem produkty na przerobienie już za 80-100k m, szybkie liczenie, co dziennie potrzebuje 540,000 surowców zaawansowanych, kupuje tez mistrzowskie, a jeszcze kilka dni zostało
    po 4) jest więcej z piratów na tej liście rankingu, oni nie prosili i nie maja taga

co lepiej było by pisać regulamin do rankingu przez 3 dni czy zrobić szybką akcje aby przyśpieszyć robienie balonów.
    sorry Majamas ze publicznie Ci podziękowałem za pomysł i robotę bo teraz wyszło ze jesteśmy w zmowie, wiec może lepiej narzekać

Ci co mnie znają wiedzą ze nie robie/nierobimy tego dla nagrody.
    Ostatnio edytowane przez tD_MaRcel ; 20.07.2013 o 13:01

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Strona 80 z 103 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów