Jak chcesz używać kostki to graj w Diablo.
Jak na mój gust, ilość wprowadzonych 'magicznych' przemian jest już dostateczna, łącznie z tymi które są testowane.
Jak chcesz używać kostki to graj w Diablo.
Jak na mój gust, ilość wprowadzonych 'magicznych' przemian jest już dostateczna, łącznie z tymi które są testowane.
Chyba zapomnieliście już ostatnie zadania kryzysowe gdzie całą sprawa w zasadzie rozbijała się właśnie o Dzieci Sawanny i Zakazane EksperymentyChcecie odebrać BB narzędzie do pucowania naszych magazynów? Prędzej Dzieci Sawanny zaczną się rozmnażać w gwieździe wskutek Zakazanych Eksperymentów
![]()
Pomysł mi sie osobiście podoba bo mam duzo tego badziewia w gwiezzdzie. E
Ale jeśli nie chcecie aby grubasy waM te nędzne przygody nosili tp wysylajcie na krótkie poszukiwania, w tych co wam nie wypadnie to za minimum 3mapy sprzedacie, czy słońce zddrajcy tropiki, nawet wiecej za nie dostaniecie.
Ją wysyłam na krótkie 10 odkrywców i zawsze że dwie trzy wyspy mi wpadną więc już jestem na plusie![]()
Przemyslcie to a nie narzekajcienie zawsze trzeba na najdłuższe wysyłać
Dodatkowy plus wysyłania na najkrótsze to najkorzystniejszy stosunek kosztów do czasu i wartości przyniesionych mapekNa najkrótszych jedna mapka to koszt 3,33 monety + 16,67 wędlin, na średnich 5 monet + 25 wędlin, na długich 6,67 monety + 38,89 wędlin. Czyli wysyłając na krótkie dostajemy albo tanie mapki, albo lekkie, łatwe i przyjemne przygody
Oczywiście zaraz podniosą się głosy, że wtedy nie ma szans na te "lepsze" przygody typu Wikingowie czy Czarni, ale konia z rzędem temu, kto dostał więcej granitu z Czarnych niż np. ze Zdrajców czy Wyspy w ostatnich 10 wykonaniach tych przygód
![]()
No każdy ma swój pomysł na settlersy zarówno na grę jak i na odkrywców. Myślę ze taki przemiał niechcianych przygód miałby sens... Jeśli pójść by dalej i za przemielone dowolne 10 była by pewna, jedna inna dowolna - losowa, to co poniektórzy zaczną przemieniać te ,mniej wartościowe co może doprowadzić do zrostu cen tych najtańszych bo zacznie się skup....
ale moim zdaniem, jest to zbyt zagmatwane aby BB się tego podjęlo![]()
a ja uwazam ze nie ma potrzeby i jestem na nie ale szanuje wasza decyzje
Pomysł wart rozważenia, ale oczywiście diabeł tkwi w szczegółach. Zawsze jest to jakis sposób na odzyskanie nawet niewielkiej części surowców zaanagażowanych w celu znalezienia dzieci sawanny i zakazanych eksperymentów. Alternatywą byłoby poprostu uatrakcyjnienie dropów z tych dwóch przygód.
Swoją drogą BB nie podziela opinii graczy, że Zakazane eksperymenty są mało atrakcyjną przygodą, czego dowodem jest kosmiczna cena tej przygody w sklepie. Z tego co pamiętam jest to 300 mapek, czyli taka sama jak czarnych rycerzy.