Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się pomysł ?

Głosujących
52. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Bardzo

29 55.77%
  • Troche

8 15.38%
  • Maciupinke

4 7.69%
  • Jestem na nie

11 21.15%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kostka Horadrimow

Acoma
    Jak chcesz używać kostki to graj w Diablo.
    Jak na mój gust, ilość wprowadzonych 'magicznych' przemian jest już dostateczna, łącznie z tymi które są testowane.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Acoma Zobacz posta
    Jak chcesz używać kostki to graj w Diablo.
    Daruje sobie komentarz...

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Po coś te przygody są, ale chyba tylko po to by bezsensownie tracić wojo dla marnego dropika
    Chyba zapomnieliście już ostatnie zadania kryzysowe gdzie całą sprawa w zasadzie rozbijała się właśnie o Dzieci Sawanny i Zakazane Eksperymenty Chcecie odebrać BB narzędzie do pucowania naszych magazynów? Prędzej Dzieci Sawanny zaczną się rozmnażać w gwieździe wskutek Zakazanych Eksperymentów

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Pomysł mi sie osobiście podoba bo mam duzo tego badziewia w gwiezzdzie. E
    Ale jeśli nie chcecie aby grubasy waM te nędzne przygody nosili tp wysylajcie na krótkie poszukiwania, w tych co wam nie wypadnie to za minimum 3mapy sprzedacie, czy słońce zddrajcy tropiki, nawet wiecej za nie dostaniecie.
    Ją wysyłam na krótkie 10 odkrywców i zawsze że dwie trzy wyspy mi wpadną więc już jestem na plusie
    Przemyslcie to a nie narzekajcie nie zawsze trzeba na najdłuższe wysyłać

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dodatkowy plus wysyłania na najkrótsze to najkorzystniejszy stosunek kosztów do czasu i wartości przyniesionych mapek Na najkrótszych jedna mapka to koszt 3,33 monety + 16,67 wędlin, na średnich 5 monet + 25 wędlin, na długich 6,67 monety + 38,89 wędlin. Czyli wysyłając na krótkie dostajemy albo tanie mapki, albo lekkie, łatwe i przyjemne przygody Oczywiście zaraz podniosą się głosy, że wtedy nie ma szans na te "lepsze" przygody typu Wikingowie czy Czarni, ale konia z rzędem temu, kto dostał więcej granitu z Czarnych niż np. ze Zdrajców czy Wyspy w ostatnich 10 wykonaniach tych przygód

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No każdy ma swój pomysł na settlersy zarówno na grę jak i na odkrywców. Myślę ze taki przemiał niechcianych przygód miałby sens... Jeśli pójść by dalej i za przemielone dowolne 10 była by pewna, jedna inna dowolna - losowa, to co poniektórzy zaczną przemieniać te ,mniej wartościowe co może doprowadzić do zrostu cen tych najtańszych bo zacznie się skup....

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    ale moim zdaniem, jest to zbyt zagmatwane aby BB się tego podjęlo

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    a ja uwazam ze nie ma potrzeby i jestem na nie ale szanuje wasza decyzje

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez wat25 Zobacz posta
    Witam. Proponuję albo w magazynie prowiantu, albo w postaci jakiegoś przedmiotu wprowadzić możliwość zamieniania niechcianych przygód na inne...
    Widzę to tak że np oddajemy 10 dzieci sawanny i w zamian otrzymujemy inna przygodę lub mapy....Te dziesięć przygód działało by jak dodatkowy odkrywca lub otrzymywalibyśmy przygodę od razu. Zrobiłby się porządek w menu gwiazdy.
    Pomysł wart rozważenia, ale oczywiście diabeł tkwi w szczegółach. Zawsze jest to jakis sposób na odzyskanie nawet niewielkiej części surowców zaanagażowanych w celu znalezienia dzieci sawanny i zakazanych eksperymentów. Alternatywą byłoby poprostu uatrakcyjnienie dropów z tych dwóch przygód.

Swoją drogą BB nie podziela opinii graczy, że Zakazane eksperymenty są mało atrakcyjną przygodą, czego dowodem jest kosmiczna cena tej przygody w sklepie. Z tego co pamiętam jest to 300 mapek, czyli taka sama jak czarnych rycerzy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów