kolejnym dobrym pomysłem jest po prostu przestać wydawać kase na gre to równiez da supportowi do myślenia , gdyż są nastawieni na zyski
kolejnym dobrym pomysłem jest po prostu przestać wydawać kase na gre to równiez da supportowi do myślenia , gdyż są nastawieni na zyski
TAK TAK TAK tez za odłączeniem.
ludzie przecież to jakaaas wierutna bzdura ta ankieta i cała reszta tez przerabiam surowce i jade z tym koksem skad wam wiadomo ze holendrzy czy rumuni nie twierdza podobnie nie wierzyłbym w żadną spiskową teorie dziejów jeno robił balony bo jak na razie jak widzę to balonów sami z siebie robicie..i jest mi bardzo przykro![]()
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Duszysko40 dobrze mowi polac mu
Jestem jak najbardziej za.
niemcy ładnie się połączyli 5-12 4-9 8-10 polska 6-3 4-7 5 z 27 miejscem i nowym serwerem
http://www.thesettlersonline.pl/pl/a...5%9Bci?page=11 Koniec Świata - event zakończony!
Odłączyć!
Najlepiej chyba będzie jak cały ten temat się skasuje, bo dyskusja jest jałowa, a nieogarnięci gracze mogą brać te bzdury z 1 postu do siebie i olać event, przez co utrudniają zadanie reszcie.
Jedyne co udało się osiągnąć autorce tematu to skłócenie graczy i sabotaż produkcji balonów na naszym serwerze, pod pretekstem bzdurnych teorii o podwyższaniu limitu przez Rumunów i Holendrów.