za w 100%
za w 100%
Rozłączenie da Wam tylko to, że spadniecie w rankingu o kilka oczek.
Abyście byli wyżej to by musieli rozdzielić niemieckie servery.
Inna sprawa, że nie ma znaczenia czy do 100% dobijecie jako 5 czy 15 server, bo nagrody i tak będą takie same.
100% za
jestem za jak 400 innych osób
Nie wiem co to za teorie spiskowe ale nie oszukujmy sie
z surowcow wszyscy sie wypsztykali w 1 etapie a teraz idzie to powoli.
Kazdy serwer do osiagniecia 100% musi oddać taką samą ilość balonów więc oddzielenie serwerów od siebie jedynie utrudni coś takiego.
Tbag ma rację
Musimy osiągnąć do końca eventu 200% bo tylko za to otrzymamy nagrodę. Top 1 nie będziemy (już po eliminacjach było to wiadome). Zakładam, że skoro top 1 osiągnie 200% w 4-5 dni to do końca będą również walczyć o nagrodę za największą ilość balonów (więc i ta nagroda odpada).
Co do klasowania się w czołówce to też bym się zastanowił jak to z tym było skoro był błąd wyświetlania. Możliwe, że byliśmy na 5-6 pozycji bo na innych serwerach był błąd? Może tak na prawde byliśmy na 10 miejscu ?
Nie ma co siać teori spiskowych bo inne serwery mogą nam tylko pomóc w wbijaniu 200%.
Nie ma też co się spieszyć z przetapianiem wszystkich surowców jakie mamy i jak leci.
Musimy do końca eventu osiągnąć 200% a z tego co pamiętam to na to miały być 3 tygodnie.
Najbardziej mnie dziwi to, że ty już zapoznałaś się dogłębnie z zasadami eventu, ale nie umiesz się przyznać do błędu i dalej brniesz w te brednie o krzywdzącym nas,dokooptowaniu dwóch serwerów i robisz ludziom mętlik w głowie. I nie pisz o moim sposobie przyjmowania argumentów, bo tych nie podałaś żadnych. Przez Twoją krecią robotę, ludzie się zniechęcają do tego eventu i wyniki mamy takie jakie mamy
popieram
Popieram pomysł rozłączenia serwerów. Pomysł stworzenia wspólnego komunikatora, uważam za poroniony. Kto by się tam dogadał i wjakim języku.