Ja rozumiem przedluzyc termin o jakas godzine nie ma sprawy
Ale zeby po 3h dalej nie bylo zadnego info??
Pewnie "ochotnika" i "taktyka" poprawiaja...
Ja rozumiem przedluzyc termin o jakas godzine nie ma sprawy
Ale zeby po 3h dalej nie bylo zadnego info??
Pewnie "ochotnika" i "taktyka" poprawiaja...
Ale właśnie to się nie zdarza notorycznie tylko sporadycznie. Wymień mi np 5 konserw w tym roku gdzie było coś przedłużone bo ja pamiętam 2 z tą włącznie no i może coś tam było jak było wydarzenie wielkanocne ale nie jestem pewien. Wszystkie konserwy są przed czasem. I nie uważam żeby to było brakiem szacunku, brak szacunku akurat widzę ze strony dzieci które tu grają, po prostu się coś przedłużyło bo wprowadzają większe zmiany. Dla mnie oczywiste, i do przewidzenia, jeszcze z żoną wczoraj gadaliśmy że pewnie wprowadzą nowości nadprogramową konserwą i może nie być TSO z samego rana.
Tez zaczynam się niecierpliwić, 8;45 a 11:40 to duza przepaść czasowa, dali by chociaż jakieś info o przedłużeniu się konserwacji. -,-
Mam pytanie,czy BB to jakiś rodzaj fundacji? Chcą kasę a nic nie dają wzamian oprócz "satysfakcji" z wyrzuconych pieniędzy...
Obstawiałam jakieś 20-30 stron narzekania a tu proszęDobrze, że zakładów nie robiłam
![]()
u mnie leje od 2 dni lekko podlewa miasto
Odnośnie konserwy powinni napisac kilku dniowa przerwe a wtedy kazdy by sobie produkcję wstrzymał na pare dni - a nie na dany dzień od której do której, a jeszcze w nocy gdzie pracujący przy tej grze przy kompie usypiają. Mysle ze krótkie konserwacje tak mozna podawac a nie zwodzic ludzi gdzie produkcja nie jest wstrzymana u nie których![]()