Od rana wyjeżdżasz ''kolego'' do ludzi z różnymi gimbusami, dzieciakami itdDlatego takie jęki i stęki są domeną dzieci/nastolatków którzy bez swojej gry 3h już dostają świra.
Pożyteczny... z Ciebie Mahoo, wiesz kto?
Od rana wyjeżdżasz ''kolego'' do ludzi z różnymi gimbusami, dzieciakami itdDlatego takie jęki i stęki są domeną dzieci/nastolatków którzy bez swojej gry 3h już dostają świra.
Pożyteczny... z Ciebie Mahoo, wiesz kto?
Dobra ide grać w bierki kto sie dołacza?
Wobec tego cel na ktory zbierasz monety osiagnalbys 12h pozniej. Grasz od kilku miesiecy, niektorzy od kilkunastu, czy w skali calosci czasu poswiecanego na gre 12h poslizgu to na tyle duzo, zeby przesiedziec pare godzin na forum placzac ?
70 stron dyskusji a ludzie nadal nie poszli po rozum do glowy i nadal nie nabrali ani odrobiny dystansu do wirtualnej rzeczywistosci ..
__
a tak btw to nazwe tematu powinni przemianowac na "Konsternacja (..)"
Ostatnio edytowane przez sparkz ; 26.06.2013 o 13:12
"A necromancer is just a really, really late healer"
Iiiiiiiii....poooooszliiiii...kopalnie stawiać, pola obsiewać i wrogów bić na przygodach niedokończonych. No, tym razem wątek robi wrażenie...72 strony narzekania![]()
Byłoby tego znacznie więcej... :P Dużo postów zostało usuniętych![]()
Nie chodziło o to ile tej straty jest, ale o to że nie dało się jej zapobiec. Wyłączysz linie, stracisz na premiach. Nie wyłączysz, zapadnie się kopalnia. Ja osobiście nic nie straciłem jeszcze nigdy na konserwacjach, zawsze mam wszystko wyłączone, oferty z handlu zdjęte, przygód nie zostawiam. Nawet jakbym stracił to mam to w nosie, ta gra nie jest całym moim życiem, a po zachowaniu niektórych sądzę że ich tak. Nawet jakby BB napisało że konserwa może trwać do 14, ludzie biadoliliby i znaleźli milion powodów żeby napisać kolejne 60 stron. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka, wielu ludzi spokojnie do tego podchodzi.
A dodam jeszcze że u mnie gra się nie włączyła jeszcze i nie wiem czemu. Jakoś nie płacze..
Ostatnio edytowane przez Judosław ; 26.06.2013 o 13:50 Powód: PS
Pain is temporary.