Strona 36 z 72 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 46 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 719

Wątek: Konserwacja 26.06

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kopalnie zlota doladowalem na 7,5k kazda i nie ma strachu ze padnie a jak ktoś na styk jedzie to rozsądniej by było zatrzymać przed konserwa i po sprawie ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    tylko ze to im sie zdaza tydzien w tydzien..

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    ktoś w błąd wprowadza wszystkich ^^

Początkujący Osadnik Awatar violkademolka
    Serwer
    Złota Góra
    Złota Góra na końcu będzie dostępna...wróżki pytałam )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Aktualizacja #3 (10:45):
    Dokładny czas zakończenia prac konserwacyjnych na serwerach 2-7
    nie jest jeszcze znany. Przerwa techniczna nadal trwa. Gdy pojawią
    się nowe informacje, dam znać.
    BB_xaar

LOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    czarci gaj nie diała:/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Mahoo Zobacz posta
    Była zapowiedziana konserwa, a konserwa jak to konserwa może się przedłużyć jak każda. Widocznie muszą zrobić dwie bo jakby miała być jedna i trwać cały dzień to by się dzieciaki pocięły z rozpaczy
    A jutro kolejna zapowiadana jest na innych wersjach językowych :]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mahoo Zobacz posta
    Była zapowiedziana konserwa, a konserwa jak to konserwa może się przedłużyć jak każda.
    tylko ze konserwe zapowiedzieli wczoraj wieczorem, a nie kazdy w tym czasie "gral".
    Ponadto nowi gracze nie znaja zwyczajow przedluzania sie "konserw".
    Dziekuje dobranoc. Pozdrawiam zirytowanych graczy ktorzy zaraz ida do pracy - takich jak ja :|

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    LIST MAMY BLONDYNKI DO SYNA

Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, ze nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, wiec przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Kosi trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem, czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne-mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów.
    Twoja mamusia Danusia.

PS.Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    na szczescie na testowym, mozna sie pobawic chwile

Strona 36 z 72 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 46 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów