Wyrazy wspolczucia![]()
ja juz trzeci dzien wchodze,niewiem co dalej robic,moze ktos podpowie?
Dziś o 19:10 dopadło mnie to samo "Obszar serwera uszkodzony"
U mnie ponownie to samo, 3 raz od czwartku, to jest kpina co oni wyrabiają. Kasę inwestuję, żeby wygodniej się grało a oni takie jaja odwalają.
i mnie dopadł "obszar serwera" na szczęscie w nocy skrypt zadziałał i naprawił to i rano bez problemu wszedłem na wyspę chciałbym podzielić się pewnym spostrzezeniem
mianowicie rozmawiałem z kilkoma graczami których również dopadł "obszar serwera" i nie wiem czy to przypadek czy coś jest na rzeczy otóż każdego z nich jak i mnie również dopadało to w trakcia wrzucania ciemności na nasze budynki
jeśli jest więcej takich osób niech się podzielą tą informacją może szanowni mechanicy BB naprawią kolejny nowy błąd gry
Mnie ten błąd dopadł dziś. Także podczas wrzucania ciemności na wyspę. Ewidentnie cos popsuli znów !!!!!!!!
Dodam ze na stanie ponad 90k rudy zlota a 17 wytopow i mennic nie wylaczone![]()
uuuu no to nie jestem sam tez mnie wywalilo i to podczas jak mi znajomy wrzucal wlasnie ciemnosci :/
dziś rano znowu są problemy,
ostatnio zmieniłem przeglądarkę i podziałało, ale dzisiaj nic nie działa
Ficilina to taka rasowa pieniaczka.
Pluje na "zali mi tych polskich gamoniöw ze suportu." podczas gdy support jest niemiecki de facto. u nas tylko maja w polsce adminow paru i moderatorów i tłumaczy. ale jako że ona jest wspaniałą niemką, to na swoich nie będzie pluć.
poza tym, tyle przekrętów, kombinacji ze zmianami nazwy awatara czy multikontami co robiła, to nie ma sie co dziwić, że jej konto znowu wisi.
tyle wieszania psów i narzekań co wylała, to tylko idiota by grał dalej zamiast się w zyciu męczyć.
proste pytanie sobie należy zadać... jak non stop cos nie działa, robią Ci pod górkę, to po co grasz ? aby narzekać ? gra ma relaksować i bawić a nie nerwy i zdrowie niszczyć. daj dobry przykład i skasuj konto jak już kiedyś obiecywałaś :P