wystarczy ze raz dziennie sie zalogujesz zeby kliknac do robienia siemysle ze raz dzinnie nie jest to jakis wielki problem co innego jak ktoos pracuje i nie ma dostepu do kompa z netem
Tak loguje się częściej - przecież introligator musi cały czas pracować
Nie, loguje się rzadziej - jestem przekorny
Nic się nie zmieniło - nie lubię poddawać się manipulacj
wystarczy ze raz dziennie sie zalogujesz zeby kliknac do robienia siemysle ze raz dzinnie nie jest to jakis wielki problem co innego jak ktoos pracuje i nie ma dostepu do kompa z netem
Introligator to wynalazek iluminatów, chcą nami sterować dzięki settlers online, ta gra to początek new world order. A tak na serio to coraz to głupsze te tematy tworzycie![]()
Odwrotnie, potencjalnymi kupcami klejnotow sa ludzie ktorzy nie moga/ nie chca spedzac duzo czasu online, wiec wydaja na automatyzacje ktora zrobi wszystko za nich w czasie gdy sa offline.
Jesli ktos moze byc zalogowanym przez 8-10h dziennie to nie bedzie miec problemu z postawieniem paru pol i studni, moze byc tym co najwyzej znudzony.
"A necromancer is just a really, really late healer"
dokładnie, na pewno nie ma to żadnego wpływu na klejnoty.
A ktoś ma jakiś pomysł, co im to daje, że się częściej logujemy?
Bo moim zdaniem jeśli ludzie się faktycznie logują tylko z powodu tych książek (przyznam, zdarzyło mi się), to tylko tym szybciej im się gra znudzi. To jest denerwujące, więc jak wyobrazimy sobie potencjalne "za i przeciw" grze, to ta konieczność dodatkowego pilnowania czasu książek zwiększa listę tego, co "przeciw".
Mam introligatora na 3lvl, czasy produkcji: 20h; 24h; 28h Mimo tego że te 20h to mniej niż dzień to nie mam ochoty wstawać w nocy żeby odebrać manuskrypt wiec tak czy siak loguję się jak zawsze rano i wtedy go odbieram. Wiem ze będę geologa szkolił w takim tempie przez 63 dni, ale mam to gdzieś :P
Na 3lvl przy księgach (28h) może Ci zejść nawet dłużej niż 63dni![]()
Przy pierwszym 2-3 miesięcy a następny to już pewnie z 4 nie starczą![]()
Nie, bo produkujesz 20+24+28 co daje średnio 24h na każde. Jak się dobrze zaczyna i kończy godzinowo to nie ma problemu z ciągłością. Jak zaczniesz np o 12 manuskrypt to skończy się o 8, wtedy zaczynasz tom który kończy się o 8 i zaczynasz księgę która kończy się o 12. Razem równo 3 dni.
Doceo
by wyszkolic geologa na full musisz zrobic w sumie
31 manuskryptow x 20h
21 tomow x 24h
11 ksiag x 28h
= 1432 h = 59.66 dni w sumie na 3cim levelu :P
oczywiscie bez straty minuty na produkcje i bez bufa
nie ma tragedii ... ja mam na 5tym introligatora i wlasciwie go w pelni nie wykorzystuje bo mam przestoje , nawet z klejem max 3 ksiazki zrobie bo nie pilnyje czasow
Ostatnio edytowane przez okogi ; 24.06.2013 o 11:37