Wczoraj wieczorem gra po prostu się zawiesiła i już nie dało się zalogować. Próbowałem przez przeglądarkę, przez aplikację. Zerowy skutek.
Załączam screen
Wczoraj wieczorem gra po prostu się zawiesiła i już nie dało się zalogować. Próbowałem przez przeglądarkę, przez aplikację. Zerowy skutek.
Załączam screen
Od wczoraj tj. 01.02.2025 mam to samo.
Komunikat: "problem z połączeniem"
"Połączenie z serwerem zostało przerwane..."
Padł im wczoraj znów jakiś serwer, dziś jest niedziela, więc już sobie nie pogramy. Trzeba będzie czekać do poniedziałku, wtedy może ktoś to ogarnie, a my dostaniemy po rekompensatę np. 200 dosypek do ryb lub podobne.
z tego co widze to padl jeden serwer i to tylko u nas na Dolinie, drugi dziala i czesc osob moze grac, o rekompensacie zapomnij, powinnismy sie cieszyc jesli zauwaza te nasze posty do konca nastepnego tygodnia...
Pozdrawiam,
SS
U mnie ta sama sytuacja.
Też nie moge wejść do gry od soboty wieczorem.
wychodzi że tylko Dolina odkrywców nie działa
WitamTeż nie mogę wejść do gry od soboty wieczorem , gra się uruchamia ale nie wczytuje mapy i komunikat połączenie zostało przerwane.
Najgorsze że niema żadnej informacji co się dzieje i do kiedy to ewentualnie potrwa .
wyslalem o tym wiadomosc do pomocy, bo tez mam to samo. Pewnie nic nie rusza, ale trzeba tez tam pisac, Wy tez tak zrobcie
U mnie to samo od sobotniego wieczoru... zgłoszenie do supportu poszło wczoraj, ciekawe jak szybko (i w czy w ogóle) pojawi się odpowiedź...