witam ja też nie mogę się zalogować od wczoraj to chyba znak że trzeba szukać jakiejś nowej gierki bo tu co chwila jakieś problemy
witam ja też nie mogę się zalogować od wczoraj to chyba znak że trzeba szukać jakiejś nowej gierki bo tu co chwila jakieś problemy
Moze w środe naprawią w czasie konserwy.
Czymam kciuki.
Bo do tej pory głucho .
U mnie to samo, od wczoraj od godzin popołudniowych nie mogę wczytać gry. Wcześniej w weekend nie mogłam wejść na przygodę ani jej anulować. Teraz już w ogóle gra nie działa... Gram stosunkowo niedawno, więc chciałam podpytać z Waszego doświadczenia - wydłużą czas zadań może? Bo z pioniera miałam końcówkę...![]()
Raczej nie wydłużą niczego...
Malami Tobie też nie działa? To nie jestem jedyna... już w weekend nie mogłam wejść na Twoją wyspę, a do innych mogłam. Więc u Ciebie pewnie siadło wcześniej niż u mnie...
Vege, mi padło w sobotę wieczorem. Jeszcze po południu normalnie grałam. A od tego czasu nic...
Mala, Vege jest nas więcej...
Od soboty zero jakiejkolwiek informacji
Kuźwa, od soboty nie można się zalogować na Dolinę Odkrywców, kiedy to naprawicie ?
Jeśli naprawiają tak jak piszą informacje o aktualizacji to tak prędko nie naprawią.
"...aktualizacja gry jest zaplanowana na czwartek...." - to jest 06.02
"Aktualzacja - 05.02.2025"
"Data: 04.02.2025"
Ja bym powiedział, że ta aktualizacja trwa od sobotniego popołudnia czyli 01.02
...Zmiany w grze zostaną opublikowane w późniejszym czasie... => A o błędach dowiemy sie później typu poprawiono tłumaczenie tekstu.
Podejrzewam, że przez tego typu naprawki gra się sypie.
Najwidoczniej "Dolina Odkrywców" działa poprawnie gdyż dostałem @ zwrotnego po dwóch dniach typu wyczyść sobie ciasteczka.
Ostatnio edytowane przez walec_kids ; 04.02.2025 o 17:57