Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online"...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online"...

7 czerwca 2014, około 2:25...
    może pora nie najlepsza na odwiedziny, ale dlaczego nie można wejść do serweru Settlersów???

o takiej drobnostce jak brak jakiejkolwiek informacji nie wspominam, w końcu to oczywista oczywistość, mówiąc językiem klasyka ;-)

aha, próbowałem przynajmniej kilkanaście razy, w ciągu około 10 minut..

Pozdrawiam!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Już działa

Heduan
    Cytat Zamieszczone przez mucha691 Zobacz posta
    7 czerwca 2014, około 2:25...
    może pora nie najlepsza na odwiedziny, ale dlaczego nie można wejść do serweru Settlersów???

o takiej drobnostce jak brak jakiejkolwiek informacji nie wspominam, w końcu to oczywista oczywistość, mówiąc językiem klasyka ;-)

aha, próbowałem przynajmniej kilkanaście razy, w ciągu około 10 minut..

Pozdrawiam!
    Nie wiem jak to możliwe, albo są złe strefy czasowe ustawione, albo wróżka ten post napisała. Post napisany o 01:27 o problemach z godz. 02:25.

A co do komunikatu, to tak jakby w czasie jazdy samochodem informowali, że za godzinę na tej drodze będzie korek.

Podejrzewam jednak, że to twój dostawca internetu nawala i serwery DNS ma źle skonfigurowane. Na to może pomóc albo ipconfig /flushdns, albo na chwilę zmienić ustawienia DNS na inne, np. 8.8.8.8 .
    Ostatnio edytowane przez Heduan ; 07.06.2014 o 10:49

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Heduan Zobacz posta
    Nie wiem jak to możliwe, albo są złe strefy czasowe ustawione, albo wróżka ten post napisała. Post napisany o 01:27 o problemach z godz. 02:25.
    Sam sobie strefę ustaw i zmień dealera najlepiej. U każdego pokazuje, że post napisany o 2:27, tylko u Ciebie jest inaczej.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Forum czasem swiruje i zmienia czas o 1h

Początkujący Osadnik Awatar kajla18
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    temat z przed 2 dni a ja dziś mam te problemy nie dość, że nie mogłam przez cały ranek wejść na stronę TSO przez żadną przeglądarkę to jak już mi się to udało powitała mnie przerwa techniczna o której nic nie było wiadomo

Osadnik Awatar Nursja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie.
    *
    mam ten komunikat od ósmej rano ... ciekawe jak długo jeszcze ... a i tak uważam że już jest jakiś postęp bo mogłam wejść na forum ... katastrofa i jak mam grać?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    to samo u mnie i wejsc na gre nie moge.po za tym muli

Początkujący Osadnik Awatar kajla18
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    widzę nie tylko ja miałam taki problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    To samo. Pokazuje, ze przerwa techniczna i zeby szukac ze swieczka informacji na forum - zmieniliby ten niepowazny komunikat na popytaj wsrod znajomych na forum bo my poinformujemy cie jak juz sam sie dowiesz o co kaman.

Refleks szachistow maja w tym BB albo sami nie wiedza co popsuli. A to jeszcze przed konserwa, czyzby przedsmak tego co bedzie po konserwie?

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów