tez od rana nie mogę sie zalogowac co się dzieje
tez od rana nie mogę sie zalogowac co się dzieje
Od 6:30 próbuje wejść do gry i dopiero teraz się udało a tu konserwy niezapowiedziane:/ Z forum to samo dopiero teraz mnie zalogowało.
chwilke temu wskoczyła mi strona startowa, mozna sie zalogować ale nie wejdzie sie dalej, jak przy konserwacji, lipa straszna,
a tu komunikat
".... Drodzy Gracze,
obecnie nadal mogą występować utrudnienia związane z ładowaniem
się strony głównej gry. Zespół techniczny pracuje nad przywróceniem
pełnej funkcjonalności serwisu The Settlers Online.
Gdy tylko pojawią się dalsze informacje, dam znać.
BB_xaar....."
BB xar nie mogą występować tylko występują
Ostatnio edytowane przez witek1967 ; 09.06.2014 o 12:46
Ponieważ na tej stronie nikt nie raczy żadnych informacji zamieszczać, trzeba posiłkowac się FB. I to nie polskim, a chociażby angielskim. Tam napisano, że burza uszkodziła serwery hostingujące TSO. I że pracują nad problemem. ETA brak.
O, i już działa. 12.50.
Ostatnio edytowane przez Xuna ; 09.06.2014 o 12:50
Problem z dostępem do gry jest nadal analizowany - gdy tylko pojawi się więcej informacji, dam znać.
Aktualizacja (10:50)
Technicy nadal pracują problemem, czas zakończenia prac nie jest jeszcze znany. Jako pierwszy krok postaramy się przedłużyć czas trwania aktywnych przygód oraz dni Premium. Więcej informacji pojawi się wkrótce.
Aktualizacja (12:00)
Technicy nadal pracują nad zaistniałym utrudnieniem. Niestety dokładny czas zakończenia prac nie jest jeszcze znany. Gdy tylko gra będzie znowu dostępna, opublikujemy tutaj informację.
BB_xaar (fb)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
jedyny plus tej usterki taki, że się trochę opaliłam hehe a nie siedziałam przed lapkiem ;P
gra już śmiga :P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
hehe dobrze powiedziane kasę to wiedzą od kogo ciągnąć ale jak już chodzi o wyjaśnienia to cisza
no tak, ale kto odbuduje kopalnie na 5 lvlu padniete?