Po ostatniej konserwie, prawie przez tydzień udało mi się znaleźć chyba jeden czy dwa sztandary. Wcześniej wpadały prawie zawsze po jednej sztuce jak nie więcej. W takim tempie kompletowanie skunksa może w skrajnym przypadku trwać i trzy miesiące...
Po ostatniej konserwie, prawie przez tydzień udało mi się znaleźć chyba jeden czy dwa sztandary. Wcześniej wpadały prawie zawsze po jednej sztuce jak nie więcej. W takim tempie kompletowanie skunksa może w skrajnym przypadku trwać i trzy miesiące...
Kolejna teoria spiskowa?
U mnie sie normalnie pojawiaja![]()
hehehe masakra..jak zyc Panie Premierze jak zyc...jak rzekł pewien "biedny" plantator papryki z 30 ha szklarni ...
od czego masz handel wymieniaj 10kociołkow za 15 sztandarów co to za problem ta gra daje wszystko na tacy jeno chwila pomyślunku..
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
U mnie z kolei posucha z czajnikami, nie można pociągnąć łyku nawet. I tak od tygodnia.
Ponad 100 sztandarów w tydzień, mi działa normalnie, skór mniej jakoś mi za to wpada, wreszcie odblokowali mi forum BUHAHAhaha":P))
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........