Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Sztandary

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Sztandary

Po ostatniej konserwie, prawie przez tydzień udało mi się znaleźć chyba jeden czy dwa sztandary. Wcześniej wpadały prawie zawsze po jednej sztuce jak nie więcej. W takim tempie kompletowanie skunksa może w skrajnym przypadku trwać i trzy miesiące...

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Kolejna teoria spiskowa?
    U mnie sie normalnie pojawiaja

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    hehehe masakra..jak zyc Panie Premierze jak zyc...jak rzekł pewien "biedny" plantator papryki z 30 ha szklarni ...
    od czego masz handel wymieniaj 10kociołkow za 15 sztandarów co to za problem ta gra daje wszystko na tacy jeno chwila pomyślunku..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie z kolei posucha z czajnikami, nie można pociągnąć łyku nawet. I tak od tygodnia.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ponad 100 sztandarów w tydzień, mi działa normalnie, skór mniej jakoś mi za to wpada, wreszcie odblokowali mi forum BUHAHAhaha":P))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Uprawnienia umieszczania postów