Od 2 lat jest Weteran w evencie wielkanocnym. Chciałbym aby i te nowsi gracze mogli go sobie KUPIC ZA 1320 PISANEK MAKS.
Jeśli wy tez chciecie miec weterana za pisanki wypełnijcie ankiete. Prsze podac przyczyne w odpowiedziach.
Od 2 lat jest Weteran w evencie wielkanocnym. Chciałbym aby i te nowsi gracze mogli go sobie KUPIC ZA 1320 PISANEK MAKS.
Jeśli wy tez chciecie miec weterana za pisanki wypełnijcie ankiete. Prsze podac przyczyne w odpowiedziach.
Ostatnio edytowane przez palus ; 25.12.2013 o 21:08
Był weteran do kupienia. Nie wiem w czym problem. W następnym evencie Ci co już mają weterana to już go maja. Powinna być rozszerzona oferta dla tych osób, ale suma weteranów wielkanocnych powinna być właśnie 1. Ta gra jest utrzymywana z pieniędzy, które gracze wydają na ektrasy. Wpłacić 100 raz na rok to nie jest chyba jakaś straszna rzecz, a gra będzie dalej rozwijana, a o to nam chyba chodzi.
Ale nowi gracze tez chca miec weterana dlaczego doswiadczeni o tym nie mysla sami gdyby byli poczatkujacymi bez wetka tez chcieliby miec weterana. a i jesli chodzi o pieniadze nie kazde wydaje pieniadze na gre
Chcesz wterana to sobie kup za pieniądze. Nie chcesz płacić to czekaj, aż się pojawi w jakimś evencie - Koniec tematu.
bede kase wydawał na gry?
No co ty??? Kasę na gry??? Nigdy!!! To takie niedojrzałe i głupie... Tak samo jak wydawanie kasy na jedzenie, picie, transport i inne rzeczy. W ogóle rządy wszystkich krajów powinny zakazać wydawania pieniędzy.
Nie musisz wydawać kasy na gry (w tym przypadku na TSO), ale wtedy nie płacz że nie masz weterana - KONIEC tematu.
Przeciętnie gry mają rozgrywkę liczoną na ok20-50h zabawy i płacisz za to ok 100, do 150 PLN w momencie premiery. W tso się gra znacznie więcej, więc 100PLN rocznie to jest nic przeliczając na rozrywkogodzinę.![]()
Jestem za tym żeby każdy mógł zdobyć weterana za pisanki bez względu na to czy już w poprzendim roku go dostał czy nie i gucio mnie obchodzi . Twórcy gry w tym roku dali już ciała tak po maksie że przeszli samych siebie. NON STOP problemy techniczne, znikanie surowcy,znikanie budynków , przepadające kosze , tragedia z przestawianiem budynków( to już chore żeby zamiast naprawić wyłączyć usługę) - więc myśle Że weteran powinien być dla wszystkich .
Prosze osoby które będą się dalej wypowiadały okreslały jasno czy chcą żeby weteran za pisanki był dostepny dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!
weteran bedzie na wielkanoc dla tych co nie maja, każdy czekał, wiec nowi tez muszą.
Moje zdanie jest takie ze jak ktoś gra dłużej to powinien mieć przywilej do kupienia sobie jeszcze raz weterana. Dlaczego starzy gracze mają być pokrzywdzeni względem nowych? Jak chcesz mieć więcej weteranów to miałeś szanse zacząć grać wcześniej. A nie później majaczyć że inni mają a ty nie. To tak jak nie poszedłbyś do kościoła a później ryczał że koledzy z klasy mają indeks do bierzmowania a Ty nie. Co za patologiczny rozwój inteligencji w tym kraju i pazerności.
Nie chcesz wydawać kasy to przestań majaczyć i wymagać. Bo Ty wymagać od BB wprowadzenia czegoś możesz tak samo jak BB od ciebie wymagać może wydawania pieniędzy.bede kase wydawał na gry?
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 25.12.2013 o 22:54