Zobacz wyniki ankiety: Czy chciecie Weterana e vencie wielkanocnym za pisanki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, chcę aby Weteran był dostępny w evencie wielkanocnym za pisanki

43 64.18%
  • Nie, nie chce aby weteran był dostepny w evencie wielkanocnym za pisanki

12 17.91%
  • Obojętnie

12 17.91%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Wteran

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Autor tej ankiety i tego postu chyba sie w niedalekiej przysszłości do gimnazjum wybiera. człowieku, piszesz i prosisz a nie wiesz o co !
    płączesz jakby Ci zabrano możliwość. nikt nie mowil ze nie bedziesz mial. pisanki sa na wielkanoc, to poczekaj do wielkanocy i sobie kupisz.
    z wypłatą się czeka do konca miesiąca, z wakacjami do konca roku szkolnego , na zwrot z podatku 3 miesiące. na weterana za pisanki sie czeka do wielkanocy a na mikołaja do grudnia. chyba poroste. każdy zaczynał bez niego. chciał zapłacić to miał od razu. nie chciał to musiał czekać. jak się nie podoba to nie graj w tą gre zamiast arcygłupotą się wykazywać !!!
    staż w grze, kto gra dłużej a kto krócej , nie ma znaczenia. nie ma takiej gry na swiecie gdzie gracze grajacy rok czy 3 mieli to samo co nowi czy młodsi stażem. na tym polega znieranie, granie i rozwijanie sie. to tak jak po skonczeniu szkoły byś się domagał domu, samochodu, wakacji, miesiąca urlopu i miliona na koncie, bo Ci co dłużej pracują już tak mają a ty jeszcze nie.
    Boże... widzisz i nie grzmisz... pierdyknij kolesiowi w komputer
    Powtarzam, chcesz aby i nowsi gracze go mogli kupic. poczekaj do wiosny, jak sie okaze ze na swieta ma niebyc to wtedy mozesz jape drzeć.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez palus Zobacz posta
    bede kase wydawał na gry?
    no to czekaj do eventu. Proste.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ja na wetka rok czekalem bo zaczalem gre akurat w wielkanoc i sie nie udalo zebrac jajek
    Ale nie robilem nie wiadome jakies afery...
    ps na opactwo tez czekam juz poltora roku bo mi szkoda monet i pln xD

Osadnik Awatar Scrool
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    weteran bedzie na wielkanoc dla tych co nie maja, każdy czekał, wiec nowi tez muszą.
    Prawda podpisuje sie pod tym postem.

palus
    Cytat Zamieszczone przez Scrool Zobacz posta
    Prawda podpisuje sie pod tym postem.
    JA tez

palus
    Cytat Zamieszczone przez Jurek12345 Zobacz posta
    no to czekaj do eventu. Proste.
    To dlaczego zem wystawił ankiete? przeciez dltego zeby własnie był weteran
    :P

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To dlaczego zem wystawił ankiete? przeciez dltego zeby własnie był weteran
    :P
    Weteran jest co roku, wiec ankieta z dupy wzięta. Gorzej jak powiedzą że w tym roku osoby mające już weterana nie będą mogli kupić kolejnego. Tak więc event dla nich będzie zbędny. Ale jeżeli już do tego dojdzie to muszą znaleźć jakąś alternatywę. Bo bez sensu robić eventy jak cześć osób nie może nic w nim kupić. A kolejne młyny wodne dla 50 lvli są raczej jak cegły na ukończonej budowie. Czyli zbędne.

palus
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Weteran jest co roku, wiec ankieta z dupy wzięta. Gorzej jak powiedzą że w tym roku osoby mające już weterana nie będą mogli kupić kolejnego. Tak więc event dla nich będzie zbędny. Ale jeżeli już do tego dojdzie to muszą znaleźć jakąś alternatywę. Bo bez sensu robić eventy jak cześć osób nie może nic w nim kupić. A kolejne młyny wodne dla 50 lvli są raczej jak cegły na ukończonej budowie. Czyli zbędne.
    Jak wteran bedzie dosptepny to chyba moge usunac ankiete?

palus
    temat zamykam poczekam do wiosny. Gdy nie bedzie weterana dopiero wtedy wystawie ankiete dziekuje wszystkim za opinie i wesołych swiat

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, chcę aby Weteran był dostępny w evencie wielkanocnym za pisanki
    No i będzie na 99,9%. Nie potrzeba do tego ankiety.
    PS. Zacząłem grać przed Wielkanocą 2012, nie kupiłem wtedy sobie Weterana, bo to była dla mnie abstrakcyjna kwota, te ponad 1k jaj.
    Czekałem na tego generała ponad roki i nie wydziwiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów