Witam,
Proponuje dodać nową funkcjonalność do okna wiadomości. Usuń wszystkie maile.
Nie ma co dyskutować, możliwe że nie każdy lubi pojedynczo kasować informacje o premiach, doładowaniach etc.
Tak.
Nie.
Bez różnicy.
Witam,
Proponuje dodać nową funkcjonalność do okna wiadomości. Usuń wszystkie maile.
Nie ma co dyskutować, możliwe że nie każdy lubi pojedynczo kasować informacje o premiach, doładowaniach etc.
Opcja Szukaj na forum nie boliByło kilka podobnych wątków, ostatni jest TUTAJ (czas wyszukania go na forum - jakieś 10 sekund).
Podobnie jak tam, tutaj też powiem, że kasowanie wszystkiego naraz nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo czasami w skrzynce są wiadomości, które z różnych względów chcielibyśmy zachować. Kasowanie wszystkich wiadomości tak, ale z podziałem na poszczególne ich rodzaje. Obojętnie czy w formie pola z wyborem rodzaju wiadomości, które chcemy usunąć, czy w formie podziału okna wiadomości na zakładki.
Ostatnio edytowane przez zwolk ; 22.08.2013 o 13:19
Jeżeli ci nie zależy na stabilności grze, to twój pomysł jest bardzo dobry, ale ja nie widzę sensu. Programowo łatwiej będzie wdrożyć właśnie taki rozwiązanie, a jeżeli chcesz zapisać sobie jakieś ważne informacje możesz użyć na przykład notatnika.
Lepszym pomysłem jest dodanie okienka do zaznaczenia obok każdej wiadomości i przycisku usuń zaznaczone. Zapobiegnie to przypadkowemu skasowaniu jakiejś wiadomości.
Zaznaczanie raczej bez sensu bo i tak na kazda trzeba by było kliknąć, czyli to samo co jest teraz. Poza tym jakie ważne wiadomości można trzymać w skrzynce? Nie chodzi mi o krótki okres czasu ale o długi?
lepiej dodajcie do generałów opcje zerowania wojska.
Witam, powinny być dwie opcje w skrzynce:
1. okienko na dole, które można zaznaczyć - z funkcją - kasuj wszystkie wiadomości
oraz
2. przy każdej wiadomości okienko ( krzyżyk, x) - wtedy można kasować wybiórczo.
Te dwie możliwości, załatwią problem. Kto chce usuwa wszystko , inni zaznaczają tylko te które chcą usunąć
i gitara![]()
Opcja 2 już jest dostępna, bez konieczności dodatkowych okienek. Przy każdej "kasowalnej" wiadomości jest X do jej usuwania. I można kasować wybiórczo![]()