Zobacz wyniki ankiety: Czy chciałbyś/chciałabyś mieć możliwość zbiorowego usuwania wiadomości??

Głosujących
134. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak.

96 71.64%
  • Nie.

18 13.43%
  • Bez różnicy.

20 14.93%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Zbiorcze kasowanie wiadomości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Osobiście uważam, tak jak chyba większość osób które się tu wypowiedziały. Bez sensu, jest wprowadzanie czegoś, co poniekąd już funkcjonuje. Kasowanie wszystkich wiadomości bez sensu, wprowadzenie okienek do wybierania nic innego nie wprowadzi. Lepiej jak by ktoś wymyślił wybór żołnierzy w garnizonie na zasadzie jak wprowadzono wybór ilości w handlu. To rozwiązanie co jest teraz było dobre jak człowiek miał 10 lvl i gdzie nie miał dużo wojska, teraz klikanie strzałkami, suwakami jest już uciążliwe.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jako, że propozycja została napisana przez Idho to z automatu jestem przeciwny wdrożeniu tejże propozycji w życie.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez pepe7411 Zobacz posta
    Lepiej jak by ktoś wymyślił wybór żołnierzy w garnizonie na zasadzie jak wprowadzono wybór ilości w handlu. To rozwiązanie co jest teraz było dobre jak człowiek miał 10 lvl i gdzie nie miał dużo wojska, teraz klikanie strzałkami, suwakami jest już uciążliwe.
    Kolejna wypowiedź kompletnie nie w temacie. Wiadomo, że dobrze by było mieć takie coś w garnizonie, ale to jak nie zgadzać się, żeby bułki posypywać makiem bo lepiej będzie jak do żurku dodamy boczek zamiast kiełbasy.
    Cytat Zamieszczone przez Hajduk Zobacz posta
    Jako, że propozycja została napisana przez Idho to z automatu jestem przeciwny wdrożeniu tejże propozycji w życie.
    Sam sobie wystawiasz marną ocenę, skoro ważniejsze od jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji jest dla Ciebie to, kto wyszedł z propozycją. Nie chcę tu bronić samej propozycji, bo też jestem przeciwny, ale z trochę innych względów niż jakieś osobiste uprzedzenia.

MarianKing2
    Cytat Zamieszczone przez kazuja Zobacz posta
    Najlepiej to jak by wcale nie bylo info o premiach :P bo na co to komu ;]
    Popieram

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Kolejna wypowiedź kompletnie nie w temacie. Wiadomo, że dobrze by było mieć takie coś w garnizonie, ale to jak nie zgadzać się, żeby bułki posypywać makiem bo lepiej będzie jak do żurku dodamy boczek zamiast kiełbasy.
    .
    Apropo żurku to u nas się stosuje i boczek i kiełbasę. Sugerujesz wypowiedź nie w temacie, to chciałbym zauważyć, że nie czytasz ze zrozumieniem. Odsyłam do pierwszej części odpowiedzi do postu, druga część to sugestia dla idho, że lepiej by było zapytać o sferę garnizonu a niżeli o coś co w praktyce nie ma zastosowania.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proponuje przejrzeć forum, pomysły dotyczace "sfery garnizonu" już padały.

http://forum.thesettlersonline.pl/th...terfejs-koszar

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez scorpix22 Zobacz posta
    Proponuje przejrzeć forum, pomysły dotyczace "sfery garnizonu" już padały.

http://forum.thesettlersonline.pl/th...terfejs-koszar
    Dzięki, za wysyłkę, temat nie został zauważony bowiem samymi setkami, się nie żyje a widzę, że temat ma już ponad rok czasu a tak daleko ja nie zaglądam, po za tym nic się nie dzieje w tej sprawie. Powinno się najpierw naciskać na coś co potrzebne, później myśleć o kolejnych zmianach.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Temat dotyczy zbiorczego kasowania wiadomości. Jeżeli macie inne propozycje proponuje założyć oddzielny temat.

Dowiedziałem się, że jest nieoficjalny feature, który kasuje wszystkie wiadomości nawet te, których nie powinno się kasować, przy dłuższym czasie nieobecności, więc nie powinno być to jakimś wyzwaniem dla programistów, aby wdrożyć opcję zaproponowaną przeze mnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niewątpliwie popieram pomysł Idho dotyczący kasowania wszystkich wiadomosci mozliwych do wykasowania. Alternatywnie opcja w grze " chce otrzymywac powiadomienia o premiach", lub nie chce. Jak jestes w grze a jestes afk to tez sie nie dowiesz od kogo, wiec i tak trzeba zapytac kto cie obdarowal wiec problem i tak juz wystepuje. Nie ma co ukrywac ze brak powiadomien to kilkadziesiat tysiecy rekordow w bazie danych mniej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów