Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Błąd w zadaniu

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Błąd w zadaniu

Grając w grę udało mi się znaleźć następującą treść w zadaniu pobocznym "Więcej korników":

Miej w posiadaniu 5000 DESEK z drewna liściastego (mam ponad 10 000), obok muszę wydać z magazynu 500 DREWNA liściastego. Uważam, że to jest błąd, gdyż zadanie nie zostało mi zaliczone, gdy miałem ponad 10 000 desek.

Według mnie powinna treść być następująca:

Miej w posiadaniu 5000 DREWNA z drewna liściastego wydaj z magazynu 500 DREWNA liściastego.

Przepraszam za jakość obrazka, ale nie potrafiłem zrobić tego lepiej.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Bez tytułu.jpg, 
wyświetleń: 206, 
rozmiar: 61.8 KB, 
ID: 1456.  

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    bo masz korniki w deskach i nie wszystkie się nadają do tego zadania ono się kiedyś samo zaliczy a ilość desek w magazynie nie ma znaczenia

wątek był już poruszany na forum użyj wyszukiwarki
    Ostatnio edytowane przez Muss ; 18.07.2013 o 15:43

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zrób screna, wytnij go w paincie, po czym edytuj w galeri zdjęć i dotnij, ustaw jakość na najlepszą i wklej
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Eyjolf
    Mam dokładnie ten sam problem z tym zadaniem, a dodatkowo z innym.
    Otoz mam zadanie "Bitwa" Wszystkie jego części zaliczone za wyjątkiem jednej: "Wstap do wojska" Wszystkie zadania tej części sa zaliczone i spełnione a mimo tego i tak mi nie zalicza go, tym samym całej części nie mogę dokonczyc.
    Kolejny problem, zadanie "Jedmnostki dystansowe, gdzie w jednej z części mam zbudować Lukmistrza (długie luki). Mam dwóch i zadania nie zalicza.
    Może ktoś z BB zainteresuje się tymi problemami

Uprawnienia umieszczania postów