Myślę, że można byłoby wprowadzić coś takiego jak Pokazywanie przy podnoszeniu budynku ile czasu zostało do końca i Ile jest procent podnoszenia budynku, ponieważ czasem procenty zakrywają np.drzewa, skały itp.
Myślę, że można byłoby wprowadzić coś takiego jak Pokazywanie przy podnoszeniu budynku ile czasu zostało do końca i Ile jest procent podnoszenia budynku, ponieważ czasem procenty zakrywają np.drzewa, skały itp.
Jeżeli wartość procentowa jest niewidoczna spróbuj zrobić zoom np. scrollem w myszce i wtedy powinieneś zobaczyć wartość. U mnie tak działa![]()
I właśnie w tym problem, że nawet gdy zrobię zooma to nie widzę![]()
Aczkolwiek to taka trochę duperela. Nie wiem co na to serwerowy charakter gry, ale na stacjonarnej apce to była by jedna linijka kodu (serio, znam się trochę na tym). Ktoś tu zawalił przy projektowaniu, bo takie rzeczy powinny być od rezu done.
Mało istotne ale fakt czasami nie widać tych procentów.Mogły by być w widoku budynku.
50% Tak,
50% Nie.
Sam już nie wiem.
Po komentarzach oceniam: Tak.
Zdecydowanie powinno to być w widoku budynku, tak jak jest to zrobione z wyświetlaniem pozostałego czasu trwania premii. Te procenty są może i OK dla ulepszania do poziomu 3, ale już przy 4 lvl gdzie trwa to 24h (o tygodniu na 5 lvl nie wspomnę) brakuje precyzyjnej informacji kiedy dokładnie ulepszanie się skończy. Wiadomo, można sobie orientacyjnie przeliczyć, albo zapisywać sobie kiedy i o której godzinie zaczęliśmy ulepszać, ale przecież to tylko kwestia zmiany sposobu wyświetlania informacji, która i tak jest pobierana z bazy i uaktualniana na bieżąco (z procentów na format d:hh:mm:ss)
To fakt, powinno być coś takiego od samego początku, nawet sam chciałem założyć ten temat, ale mnie wyprzedzono.
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
Popieram w 100%, że powinna znaleść się informacja ile jest czasu do końca ulepszenia tak jak premia![]()