Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem ograniczenia czasowego i ilości znaków w czacie "handel"?

Głosujących
25. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA

8 32.00%
  • PRZECIW

14 56.00%
  • OBOJĘTNE

3 12.00%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: zakładka czatu "handel" - ograniczenie wpisów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

zakładka czatu "handel" - ograniczenie wpisów

Mam propozycję co do zakładki "handel" na czacie. Jako że często przypomina ona bazar, a użytkownicy przekrzykują się jak przekupki na straganach, powtarzając co chwilę swoją ofertę, proponuję zastosować ograniczenia co do pisania ofert na tej zakładce, coby stała się przejrzysta.

Moja propozycja:
    1 wpis złożony z góra 100 znaków na 15min.

poddaje pomysł do przemyślenia, pozdrawiam.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    zbyt częste wystawianie ogłoszeń ma już swoją nazwę i zapis w regulaminie - jest to spam wyślij zgłoszenie "/report nick powód" albo zrób zrzuty i wyślij do supportu

Początkujący Odkrywca Awatar kazuja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie przejdzie to bo wtedy na wszystkie zakladki by ograniczenie bylo ;] bana nie moga ustawic na czat jak trzeba zeby np czat w gildii zostal a co dopiero 15 min na handlu ;] zreszta 15 min to za duzo za szybko oferty przeskakuja 5 min max

DAJCIE NAM JUŻ PVP BO NUDĄ WIEJE
    REKRUTACJA DO XIII Legionu
    Wymagania: 32 poziom i aktywność

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nierozsądne
    Na tym własnie ta zakładka ma polegać, na tym polega handel.
    Kto będzie przewijał i czytał oferty z przed 15 min, pewnie często już nie aktualne.
    100 znaków niepotrzebne - oferujesz tyle ile oferujesz. Rzadko kiedy ktoś przekracza, na ogół 50-70, ograniczenie w zupełności nie potrzebne i denerwujące jak ktoś ma dużo do sprzedaży. (Chyba, że na nowym świecie notorycznie spamują)

Przeciw

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "jestem przeciw, a nawet przeciw" powiedziałby Wałęsa, każdy "normalny" handlarz jak słyszy kontrofertę, jeszcze głośniej krzyknie i tak niech zostanie":=))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem za

Uprawnienia umieszczania postów