Czy w koncu ktos cos zamierza zrobic z lagami ktore pojawily sie przy obecnej wersji zadan kryzysowych? ja rozumiem ze zadanie i w ogole ale skoro wprowadzamy adanie ze trzeba walnac iles koszy to support powinien byc pewny ze serwery beda stabilne, a takow w tym momencie nie sa. Oto kilka sytuacji z dnia dzisiejszego:
-wysylanie geologow - 3 minuty czekalem zeby laskawie rozpoczeli poszukiwania niby niewiele ale jesli poszukiwania kamienia trwaja 2 minuty to samo oczekiwanie wynosi 150% czasu. To samo dotyczy odkrywcow.
-czekanie po pare minut zeby ofka handlowa zostala zaakceptowana najkrocej 1 minute najdluzej czekalem 7. Pomijam juz fakt ze czasem sie buguje tak ze potrzebny jest relog (po godzinie klepsydry na wadze nie wytrzymalem juz).
-pisanie na chacie to katorga. Widze po kolei jak kazda literka mi wskakuje pojedynczo ja skoncze pisac a literki zaczynaja sie dopiero pojawiac.
-gienkowie na przygodach to juz kpina totalna czekanie minute zeby gienek laskawie opuscil oboz (banici wiec przygoda dla 1 os.). potem wychodzi daje przycisk odwrot a gienek co robi? No wlasnie nic maszeruje na oboz daleje (tylko 1.5 minuty w jedna strone wiec troche przydlugi lag) po czym atakuje oboz.
-drop po przygodzie? Owszem odbierzesz. Tylko czemu musialem przez 2 minuty klikac akceptuj zeby drop mi wskoczyl do gwiazdy?
-notoryczne wyrzucanie z gry bedac na wyspie znajomego/przygody? Prosze bardzo.
Czy ktos jest w stanie to wyjasnic? NIe oczekuje zadoscuczynienia w postaci koszy egzo. Nawet nam ich nie dawajcie. A zaoszczedzona kase w ten sposob przeznaczcie na rozbudowe serwera. I nie oczekuje odpowiedzi typu gra darmowa wiec czemu narzekasz/nie graj jak ci sie nie podoba bo takie do niczego nie prowadza. Skoro chcemy miec graczy to wypadaloby o nich dbac. Jak juz kiedys pisalem za co dostalem warna. Pierw zamiast wydawac kase na reklamy zeby gracy przyciagnac to wypadaloby w serwery zainwestowac i w zatrudnienie wiekszej liczby osob do komunikacji z graczami bo oczekiwanie po 2-4 tygodni czasem na odpowiedz to jest kpina z graczy. BTW pierwszy raz spotykam sie z gra w ktorej za krytyke daje sie warna.
zeby nie bylo to nie wina sprzetu. Core i5 2.4GHz 6 giga RAM'u i grafika GF 2giga. Po za tym wszystko inne mi plynnie chodzi nawet po kilka okien naraz przy duzo bardziej wymagajacych tytulach niz gry flashowe i nic sie nie tnie.