Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że zmiana byłaby dobra?

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, całkiem fajny pomysł.

17 85.00%
  • Nie, nie popieram.

3 15.00%
  • Nie mam zdania.

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Informacja dot. sojuszniczych armii w przygodzie

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Informacja dot. sojuszniczych armii w przygodzie

Witam,

z góry przepraszam, jeśli takie coś już było. Mój pomysł polega na tym, żeby w meny gwiazdy albo gdzieś w panelu przygody była informacja ilu generałów i za ile dotrze do strefy przygody. Dzięki temu mamy podgląd jeśli np. sprzedajemy dropa za ile ktoś dotrze, czy wysłał szybkiego i inne.

Nie jest to żadna rewolucja, ale wydaje mi się, że mogłoby trochę ułatwić grę.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bardziej przydatna była by tabela u góry ekranu a właściwie dwie tabele. Jedna dotycząca ilości wojsk naszych a druga sojuszniczych.
    A sama informacja o dotarciu sojuszniczego generała jest małym problemem, ale gdyby już tak nalegać to może nie w meny gwiazdy ale dodać jakieś dodatkowe menu w karcie przygody po prawej stronie jak się nam pojawia gdzie można zobaczyć aktualny stan wojsk przybywających naszych np. kolorem zielonym i sojuszniczych kolorem jasno niebieskim. Można by tam też umieścić owe tabele o których wspomniałem na początku posta.
    PS. Był już kiedyś taki temat lecz jak zawsze zero odzewu o tym czy BB będzie miało w planach wprowadzenie owego pomysłu w przyszłości.
    Co skutkuje następnymi wątkami o podobnym temacie w przyszłości, przez co gracze uznają że są trochę olewani.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jasna sprawa, nie narzucam tu konkretnego rozwiązania. W sumie to są luźne przemyślenia sprzed 10 minut. Myślę, że takie ogólne podsumowanie byłoby pomocne i nie byłoby problemu z tym, że trzeba skakać po gienkach i patrzeć ile który wojska ma, tylko w jednym miejscu wszystko i tylko zarządzać z takiego głównego okna.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jakie by to było przyjemne popatzeć sobie : 8gienków już wylądowało wojsko na lądzie takie, wojsko w drodze takie, a przydzielone takie, heh, warto pomażyć":=))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dobrze by bylo zobaczyc w menu gwiazdy za ile bedzie nasz sojusznik oznaczony po prostu innym kolorem zarazem zmienic opcje w przygodzie z mozliwoscia klikniecia na oboz sojusznika i wtedy miec podglad jakie wojska sojusznik posiada

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    takie minimum to za ile generał osiągnie teren walk - ubyłoby pytań typu "za ile będziesz ?"

Uprawnienia umieszczania postów