Zobacz wyniki ankiety: Podoba się?

Głosujących
38. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

35 92.11%
  • Nie

3 7.89%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Edycja paska surowców

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Edycja paska surowców

Pomysł już kiedyś przedstawiałem ale ucichło i został przeniesiony do archiwum więc bd go opisywać dopóki go nie wprowadzą...
    Pomysł polega na możliwości edycji górnego paska z surowcami bo żadnemu graczowi w późniejszym etapie nie jest potrzebna ilość kamienia i innych surowców których w zasadzie nie używa... Do tego można by dodać drugi pasek (opcjonalnie)

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Może nie edycji. Ale jakaś strzałeczka i rozwija się cała lista z surowcami. Ale co jak co to dom władyki i magazyny są odpowiednikami takiego centrum informacji.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Wszystkie te ankiety o d.... rozbić. My głosujemy, uzasadniamy swój wybór, a tak tego nikt poza nami nie czyta
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Stąd mam zamiar pisać aż mnie nie zbanują lub tego nie wprowadzą... nikt wam nie każe tego edytować jak na 50lvl interesuje was ilość kamienia w magazynie, proszę bardzo... Ja bym wolał edytować ten pasek albo go wywalić bo na nic mi on, i tak muszę wchodzić w magazyn i sprawdzać wszystko...

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Lub zmianę tej zakładki wobec swojego widzimisie, np. żeby była widoczna ilość granitu czy desek egzo to bardziej jest potrzebne niż te kamienie, deski iglak/liść. Każdy by wybierał co by chciał w tym pasku mieć, a nie że narzucone odgórnie
    Ostatnio edytowane przez Gizmo09 ; 07.04.2013 o 11:46

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Gizmo no właśnie to jest ten pomysł... przez edycję tego paska by nie trzeba było zaglądać do magazynów co chwile i podświetlać bo nie wiesz dokładnie ile masz...

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Więc się powtórzę:
    1: pasek z zasobami powinien otwierać się na 2 sposoby:
    a- jak pergamin
    b- jak okno z osadnikami
    2: można w oknie zamieścić wtedy co się chce od ryb po armaty w ilościach po 6 w rzędzie, kolumn a ile się komu podoba.
    Takie rozwiązanie eliminuje z paska niepotrzebne iglaste dechy i kamienie a zastępuje czym sobie kto życzy")
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nawet moderator się nie wypowiedział w tym temacie, co dopiero BB.

Uprawnienia umieszczania postów