Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Zenada !!!! uUKRADLI MI 3 GENERALOW W TYM NA 250 JEDNOSTEK KUPIONY ZA KLEJNOTY

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Zenada !!!! uUKRADLI MI 3 GENERALOW W TYM NA 250 JEDNOSTEK KUPIONY ZA KLEJNOTY

Witam
    kpiny -kpiny !!!!!
    Po konserwacji a oni mi nie oddali generalow wraz z 1000 wojskiem suport milczy wszyscy milcza nie mam sily juz co teraz robic w tekj grze ??????
    Stracilem prawie 600 zł w realnych pieniedzy i nikt sie nie poczuwa do odpowiedzialnosci !!!!

( oszar serwera uszkodzony ) - przygoda okradac bogatych

ma ktos jakis pomysl co teraz mam zrobic czy czekac az wroca ???

WIDZE ZE SPRAWA POWAZNA !!! JEST NAS WIECEJ CZEKAM DO 25 LISTOPADA I ZGLASZAM SPRAWE NA POLICJE O KRADZIEZ I ZGLASZAM TE SPRAWE DO FIRMY PRAWNICZEJ " DAS " CHETNYCH DO POZWU ZAPRASZAM NA MAILA treść usunięto
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 22.11.2012 o 13:05

fartur
    Możesz zgłosić na policję - serio! pow. 200,- PLN to już nie jest niska szkodliwość i MUSZĄ się tym zająć. Oczywiście masz mieć potwierdzenia przelewów i stan obecny.
    ALE NIESTETY - najpierw przeczytaj dokładnie regulamin (ja go nie czytałem) czy nie mam tam jakiś odniesień...
    pozdro fartur

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To witaj w klubie swir23. U mnie identyczna sytuacja od tygodnia prawie. Też na tej samej przygodzie i też wtopiłem 3 gienków z wojem . Oczywiście gienki za realne pieniądze zakupione ale co zrobić pisze codziennie do supportu i zero odzewu . Jest do zgłoszenia pare rzeczy potrzebnych ale to na priv bo tu jak podałem co i jak zrobić to jak widać to było śmieszne dla paru osób. Przestanie takie być jak sie sprawa rypnie. Po za tym jest pare miejsc gdzie można się udać z tym tematem zelażnie od tego co chcesz uzyskać. Satysfakcje że ich obrzucą błotem i bedzie głośno czy poważnie odzyskać pieniądze.

przemek480
    widzę, że w tej grze to wszystko już ginie, od drobnych rzeczy po poważne.
    Też pisze do supportu, nie tylko w kwestii ginięcia zasobów, ale także w kwestii zadań i cisza. Myślałem, że może ta konserwacja coś przyniesie ale nic, wszystko po staremu. A pamiętam jak reklama leciała w tv tej gry. Wtedy się właśnie na nią skusiłem.
    Z każdą konserwacją gra to coraz większy bubel.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to samo - po konserwie uszkodza przygoda zniknela ale wojska nie ma, gienkow nie ma, malo tego policzcie sobie populacje - to co zaginelo dalej liczy się jakby było

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez swir23 Zobacz posta
    Witam
    kpiny -kpiny !!!!!
    Po konserwacji a oni mi nie oddali generalow wraz z 1000 wojskiem suport milczy wszyscy milcza nie mam sily juz co teraz robic w tekj grze ??????
    Stracilem prawie 600 zł w realnych pieniedzy i nikt sie nie poczuwa do odpowiedzialnosci !!!!

( oszar serwera uszkodzony ) - przygoda okradac bogatych

ma ktos jakis pomysl co teraz mam zrobic czy czekac az wroca ???

WIDZE ZE SPRAWA POWAZNA !!! JEST NAS WIECEJ CZEKAM DO 25 LISTOPADA I ZGLASZAM SPRAWE NA POLICJE O KRADZIEZ I ZGLASZAM TE SPRAWE DO FIRMY PRAWNICZEJ " DAS " CHETNYCH DO POZWU ZAPRASZAM NA MAILA treść usunięto
    koniecznie napisz co z tego wyniklo bo takich watkow juz bylo wiele ale zawsze po tygodniu cisza w nich

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Widzę, że Modowie już działają ;] i szczerze ? POPIERAM TYCH GRACZY !!!!!

Najlepiej zrobić protest przed siedzibą firmy tak aby każdy wiedział gdzie firma ma graczy. ;]

A i

swir23 - Nie umieszczaj prywatnych e-maili bo zaraz to będzie zmoderowane najlepiej napisz - Zapraszam na PW ;]

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem z wami ... Robimy pozew zbiorowy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Powodzenia z pozwem, polecam zapoznac sie z regulaminem
    Wszystko co posiadacie jest wlasnoscia BB, wiec nie macie prawa miec zadnych roszczen. Dodatkowo pieniadze ktore wplacacie sa dobrowolna dotacja, za ktora dostajecie bonus.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jasne jest tez takie cos jak niedozwolone klauzule w umowach i regulaminach. Jak ci napisza ze skoro grasz to twoj samochod nalezy do BB to tez uwierzysz ?

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów