Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Zenada !!!! uUKRADLI MI 3 GENERALOW W TYM NA 250 JEDNOSTEK KUPIONY ZA KLEJNOTY

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    To jest GRA. Jak napisał Mizferac nic nie zyskacie. Kancelarie? Chyba ktoś ładnie namieszał w głowach. Jest regulamin, wszystko należy do BB, zrobiliby wipe - nie mielibyście nic do powiedzenia. Ile gier znikało z rynku, a ludzie w nie inwestowali.

Zresztą nick mówi sam za siebie. Ja jestem cierpliwy. Nie chcesz - nie graj, będzie jednego z IQ równym kamieniowi mniej w tej grze.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez adrkan_ Zobacz posta
    To jest GRA. Jak napisał Mizferac nic nie zyskacie. Kancelarie? Chyba ktoś ładnie namieszał w głowach. Jest regulamin, wszystko należy do BB, zrobiliby wipe - nie mielibyście nic do powiedzenia. Ile gier znikało z rynku, a ludzie w nie inwestowali.

Zresztą nick mówi sam za siebie. Ja jestem cierpliwy. Nie chcesz - nie graj, będzie jednego z IQ równym kamieniowi mniej w tej grze.
    Ta gra nie jest darmowa jest w niej system mikro płatności może powinieneś mieć przed nickiem BB żeby była jasność kto dla kogo pracuje. Jak ktoś płaci to wymaga że sobie stworzyli jakiś tam regulamin nie znaczy że jest zgodny z obowiązującym prawem i już nic nie można zrobić. Ten cały regulamin to straszak i jest po to żeby nikt nie próbował z nimi wygrać

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmm_serwer Czarci Gaj jest jakis wyjatkowy albo to ta sama osoba komentuje! napisze Tobie podobnie jak Ty: przeszkadza Tobie,ze inni maja problemy z gra i o tym pisza to nie czytaj i sie nie udzielaj_bedzie jednego "zadowolonego inaczej" mniej.
    Ps.zaloz ze swoimi kolegami z serwera wlasny watek i tam wychwalajcie(to juz kolejna propozycja)_jestem bardzo ciekawy ilu graczy podpisze sie pozytywnie w Waszym temacie czemu tego nie zrobicie?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Provident tez mial regulamin a jednak okazal sie niezgodny z prawem konsumenta oraz unijnym i ludzie (co tego chcieli a nie cieszyli paly jak Ci z czarciego gaju) odzyskali drakonskie procenty.Wszystko co zreszta dzialalo w systemie tzw. argentynskim zostalo zabronione mimo,ze byl regulamin

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Blaszka1971 przecież to oczywiste że wszyscy ci zadowoleni to podstawieni figuranci z BB w ten sposób próbują zniechęcić ludzi do jakichkolwiek działań. Rozmawiam w grze z bardzo dużą ilością graczy i na naszym serwerze nie ma osoby która nie miała by problemów z grą

Osadnik Awatar Ocelot
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No właśnie. Dziwi mnie, to że niektórzy zachowują się jakby byli adwokatami opłacanymi przez BB.
    Zniknięcie wojska czy surowców to głupstwo, ale Weterani kosztują konkretne pieniądze.
    Jeśli zostały zapłacone, a towar zniknął, to należy wspierać kolegę, a nie demonstrować ostentacyjny cynizm ....

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Musze pocieszyć. Właśnie udało mi się zalogować. Generałowie odzyskani ale jest mały problem. Nie wróciło. W sumie nie problem mogę odbudować ale problem w tym że nie mam wojska ale dalej jest liczone. I dupa zbita bo mam generałów a nie mam wojska i nie mogę zrobić bo podobno już osiągnąłem maksimum populacji.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wojtex nie tak ostro-troszke z tym jednak przesadzasz w koncu podszywanie sie pod pracownikow BB/Ubisoft zgodnie z regulaminem jest zabronione u mnie na serwerze tez jest pare zadowolonych,ktorzy na forum chociaz sie nie udzielaja (bo nie ma dla nich tematow),ale jacy to gracze?pare osob,ktora siedzi na g-1 i calymi dniami pisza o d...e marynie i paru co siedzi na pomocy tez caly dzien_na pytanie o zadanie,ktore powoduje freeze nie umieli oczywiscie odpowiedziec,gdyz poprostu tego zadania nie maja,wiec u nich poza lagami wsio hula,wiec jacy to gracze?nisko-srednie poziomy,ktorzy ta gre traktuja jak pudelka!Jesli mam mozliwosc gry to nie mam czasu przez 18h na dobe pisac glupot tym bardziej bedac w Gildii tylko gram.Pisze i to duzo tylko wtedy kiedy nic poza tym nie moge robic i mnie to irytuje przy tym utozsamiam sie z graczami,ktorzy maja o wiele wieksze problemy ode mnie a co robia te trole?po kiego jeden z drugim zadowolny wchodzi na forum?chce sie czego dowiedziec?nie!bo by nie wchodzic w tematy dotyczace problemow,gdyz ich nie ma przeciez pomijam,ze ten dzial akurat jest tylko i wylacznie od zglaszania bledow i problemow w grze!Ich zdaniem najlepiej jakby kazdy milczal bo przeciez to czy tamto...do paly jeden z drugim nie wezmie,ze nie sa sami w tej grze to po pierwsze a po drugie jakby wszyscy byli "zadowoleni" to dzis po zalogowaniu bysmy jeszcze pisanek szukali albo argument,ze nikt mnie nie kazal placic za gre-tylko dzieciak co w swoim zyciu jedynie kieszonkowe widzial moze taki tekst walnac!owszem nikt nie kazal to moj wybor,ale placilem,gdyz po utworzeniu konta bylem zadowolony pierwsze pieniadze zaczalem inwestowac dopiero po zamknieciu mojego serwera i wowczas wszystko chodzilo jak nalezy_stwierdzilem nauczony doswiadczeniem,ze serwer jest pelen i gra chodzi (male lagi sa do wytrzymania i zrozumiale),gra mnie sie podoba,sentyment do settlersow,wiec zaczalem inwestowac i to dosc powazne pieniadze w to co lubie przy czym inwestowalem swoj czas_co sie okazalo?zostal popelniony powazny blad ze strony hmm_nie wiem:BB/Ubisoft/polski support...i nie dosc,ze nie zamnkieto zaproszen znajomych przez maila(jesli zalozeniem miala byc taka mozliwosc to nalezaloby zostawic rezerwy serwera),lecz co gorsze serwer Nowa Ziemia zostal ponownie otwarty dla ogolu(pytalem sie na pomocy oraz na szeptach w jaki sposob trafili gracze na serwer,ktorzy pytaja sie co to Dom wladyki_sic) no i zaczely sie trwajace blisko 2 miesiace problemy za co pierwszy serwer dostal kosz egzo ok_byl blad zostaly podjete proby naprawienia,wiec bylem cierpliwy i rzeczywiscie gra ulegla znacznej poprawie,wrecz chodzila prawie idealnie,lecz jak sie pewnie domyslasz nie trwalo to dlugo.event pilkarski juz z lagami,ale jakos dalo sie to ogarniac,lecz to co zaczelo sie pozniej i trwa do dzis to juz jakies wielkie nieporozumienie!co gorsze z kazda nowinka jest gorzej a co jeszcze gorsze nie widac zadnych przeslanek by mialo byc lepiej!Stad wlasnie bierze sie fala krytycyzmu,frustracji i nerwow a piszemy,gdyz nic nie jest tak wnerwiajace jak bezsilnosc!owszem byc moze nic to nie da,ale przynajmniej cos robimy a nie jak te lenie i hieny co licza,ze za nich powalczymy bo przeciez jak gra bedzie im chodzic jeszcze lepiej to powinni zakonczyc gre,gdyz ze szczescia otumanieja.Ja nie jestem osoba cierpliwa i nigdy nie bylem a z tego,ze bylem bity w dupsko i mialem sie jeszcze cieszyc juz dawno wyroslem.
    Reasumujac najmniej tutaj winni sa moderatorzy i xaar,ale komu mamy o tym pisac i kto tego ma "sluchac"_nasuwa sie ciagle pytanie,dlaczego nikt z supportu nie odwazy sie wejsc na forum chocby na pare godzin?gracze,ktorzy nie moga w ogole sie zalogowac tez maja pytania itd itd_one pozostaja bez odpowiedzi bynajmniej takiej,ktora moglaby w jakims stopniu uspokoic nerwy i czas oczekiwania.Utozsamiam sie i to bardzo z tymi graczami w szczegolnosci,gdyz moze to spotkac kazdego wlacznie ze mna a to juz by mnie doprowadzilo do furii.Do wiekszej furii doprowadzaja mnie takie trole,ktorym wsio pasuje mimo,ze jest zle wiekszosci_cenzura nie przepusci tego jakbym napisal co z takimi sie robilo podczas ZSW-ej !Moze tu jest rozwiazanie problemow zadowolonych inaczej?poprostu nie dostali jeszcze w zyciu porzadnie w dupsko!
    Podkreslam po raz kolejny,ze ja nie pisze tylko i wylacznie o swoich problemach,lecz o problemach ogolnych,ktore dotykaja naprawde mase ludzi!Ktorzy wnioskuje po komentarzach chca grac w ta gre podobnie jak ja i kazdy po pierwsze ma do tego prawo a po drugie ma swoje pobudki.Nie jest rozwiazaniem milczenie i przerzucenie sie na inna gre,gdyz byc moze sie powtarzam,ale ta gra umrze smiercia naturalna a ja strace i w moim wypadku tylko pieniadze oraz co juz nie jest takie fajne drogocenny czas!Lecz sa gracze,ktorzy wydali duzo mniej i ich rozumiem,gdyz nie kazdy zarabia dobrze_zreszta czy ktos nic nie wydal czy tylko zlotowke ma prawo rzadac czegos co jako produkt jest reklamowane i poprzez swoje zaangazowanie rowniez stracil czas.Ogolnie zarowno graczom jak i producentowi powinno zalezec na dobrej rozrywce (dzieki temu producent ma zyski i utrzymuje gre a my mozemy sie dluzej bawic)a z nie wiadomych mnie powodow poki co tak sie nie dzieje!Chce grac a nie pisac/zalic/narzekac (zwal jak zwal) i to chyba nie jest trudne do zrozumienia?Mozna by pisac i pisac o tej sytuacji bardzo wiele_to jest moja 6 albo 7 gra przegladarkowa,lecz takich jaj nie bylo nigdzie.Gry po czasie zamykano i moglbym napisac,ze rowniez przez takich glabow jak Ci z czarciego gaju,ale przynajmniej bylem o tym poinformowany przed czasem_to co widze teraz to niestety cisza przed burza.za tydzien event i ide o zaklad,ze kolejna fala problemow i zachodze w glowe jak mozna cos wprowadzac nowego nie naprawiajac starego?podobnie jak wiekszosc liczylem,ze podczas dzisiejszej przerwy cokolwiek zostanie naprawione(jesli sie nie potrafi naprawic to wycofuje sie wadliwy towar z obiegu-prawo rynku) no i sie przeliczylem.Gracze czekaja dni/tygodnie by sie w ogole zalogowac do gry,wiec idac tokiem rozumowania Draxopixa,MrJacko i tego trzeciego mam sie cieszyc,ze moge sie zalogowac i chociaz popisac na forum czy czacie?bzdura!Zaangazowalem sie i chce grac - tylko tyle i widze,ze az tyle!pzdr
    Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 22.11.2012 o 23:08

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam w klubie
    U mnie juz od soboty obszar serwera uszkodozny i grac nie moge
    Itez wladowalam sporo kasy, a suport milczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A wystarczy skrzyknąć się na fejsie i zrobic bajzel

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni