LAGI !! coraz większe
LAGI !! coraz większe
zgadza się, nie można nawet wejść do gry
Zamiast kupowac nowe fury za zarobione na grze pieniazki kupcie lepsze serwery a te co macie oddajcie do murzynowa.
Wczoraj jeszcze dało się znieść, ale dzisiejsze to po prostu masakra. O jakimkolwiek graniu nie ma mowy.
jakoś rozczaruje was... mi gra działa wspaniale, bez problemów i ZADNYCH LAGÓW. Zauważyłem tylko, iż jak przejdę na laptopa to już nie mogę grać, bo sprzęt słaby... a więc mogę powoli twierdzić, iż to nie wina po stronie BB...
Rano miałem po odpaleniu nowej przygody R.Byk komunikat że jest błąd wczytywania strefy i tak przez ponad 2 godziny nie mogłem wejść na przygodę.
Jak już wpuściło to atakując generałami były różne czasy ale coraz większe nawet do 60-70 sekund.
Kiedyś jak były lagi to opóźnienia generała były 3-10 sekund a obecnie to tragedia.
Jeden generał mimo że dałem odwrót to przeszedł połowę mapy.
Albo jak już generał zaczyna bić to bije obóz zamiast np 1-2 min to bije 5 minut a jak skończy to nagle jest od razu we własnym obozie bez drogi powrotnej.
Ja wczoraj sądziłem że jeśli już naprawili i niema dubli to lagi znikną i tak było na początku. Wszystko działało idealnie i bardzo szybko jak nigdy ale już wczoraj zaczęły się coraz większe lagi a dziś to już koszmar.
Sprawdzałem na 2ch kompach i obserwowałem łącze - było czyste.
Tak więc śmiało można powiedzieć że wraz z nowym handlem weszło coś co powoduje koszmarne lagi.
Kutwa duble to umieli usunąć ale lagów to już nie, wojsko do gienka się ładuje przynajmniej minutę, przechodzenie na wyspy to samo...
te lagi to już koszmar
PARANOJA
ToRsTeN miałem to samo. I g*** ze wina nie po BB. Wina jest po stronie BB.
Zamiast dłubać nie tam gdzie trzeba niech postawią normalny serwer.
Dziś odpaliłem bagienną wiedzme, mówie szybki drop, 10 minut... taaaaa....
Wieże wiedzmy atakowałem w sumie.... 5 razy.... padła...2x....
Wcieło całe .. C A Ł E wojsko jakie było na mapie.
Taa gra chodzi ... idealnie.
A support ma nas tak bardzo w dupie ze po 3 moich wiadomościach i wielu godzinach nawet "pocąłuj mnie w d***" nie potrafili napisać.
BB_xaar nie obraź sie... ale .. albo ugryze sie w język