Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: LAGI !! coraz większe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj mialem podobna sytuacje jak konkur4 w konskim z tym ze general blokujacy wyszedl bez strat a Weteran polegl, wtf W ostatnim czasie to kolejny raz kiedy trace Konnych, Elitarnych czy Kusznikow co przyznam jest bardzo irytujace. Po wczoranszych stratach postanowilem sobie nagrywac i puszczac w "eter" nieudacznictwo Ubi/BB, chyba musze zalozyc wlasny watek Dzis robilem Wyspe Piratow i oto co sie w niej stalo...

Generalowie widma Dla mniej cierpliwych, najlepsza akcja zaczyna sie od okolo 2:40.

Cytat Zamieszczone przez exoo Zobacz posta
    To jest po prostu kompromitacja producenta.
    Nie inaczej. Pierwsza i ostatnia gra od Ubisoftu/BB. A ja do tej pory sadzilem ze Electronic Arts wraz z DICE to najwieksze patalachy a tu okazuje sie z gola co innego

PS.
    Do "wyznawcow" Ubi/BB... moj komputer ma sie calkiem dobrze a lacze jeszcze lepiej... podkrecony 2600K i predkosci 75Mbs down/17Mbs up przy 11ms pingu i zerowym jitterze to o wieeeeeele za duzo do tak prymitywnej gry

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i to samo jest jak się zakupy robi na handlu, jak się wojsko do garnizonu dodaje, itp.
    Jak na razie miejmy nadzieję ....

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez NlES Zobacz posta
    Wczoraj mialem podobna sytuacje jak konkur4 w konskim z tym ze general blokujacy wyszedl bez strat a Weteran polegl, wtf W ostatnim czasie to kolejny raz kiedy trace Konnych, Elitarnych czy Kusznikow co przyznam jest bardzo irytujace. Po wczoranszych stratach postanowilem sobie nagrywac i puszczac w "eter" nieudacznictwo Ubi/BB, chyba musze zalozyc wlasny watek Dzis robilem Wyspe Piratow i oto co sie w niej stalo...

Generalowie widma Dla mniej cierpliwych, najlepsza akcja zaczyna sie od okolo 2:40.

Nie inaczej. Pierwsza i ostatnia gra od Ubisoftu/BB. A ja do tej pory sadzilem ze Electronic Arts wraz z DICE to najwieksze patalachy a tu okazuje sie z gola co innego

PS.
    Do "wyznawcow" Ubi/BB... moj komputer ma sie calkiem dobrze a lacze jeszcze lepiej... podkrecony 2600K i predkosci 75Mbs down/17Mbs up przy 11ms pingu i zerowym jitterze to o wieeeeeele za duzo do tak prymitywnej gry
    pełen szacun od razu widać że masz lagi na wyspie bo generał wychodzi z 3-4sec opóźnieniem no ale to wina BB i ich serverów że są takie lagi

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jak na serwerze za dużo się dzieje i jest za dużo graczy to serwer nie wytrzymuje i są lagi. Pewnie BB oszczędza na serwerach i potem mamy takie a nie inne sytuacje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wszystko sie zgadza. Po ostatniej konserwacji i wprowadzeniu nowego handlu wieczorami nie da sie grac, o weekendzie nawet nie wspomne Przez ostatnie dwa dni byly momenty ze nawet stronka nie chciala sie otworzych nie mowiac juz o zalogowaniu sie do gry. Gdy po kilkudziesieciu probach udalo sie jakims cudem to zrobic, euforia nie trwala dlugo, zerwane polaczenie z serwerem w przeciagu maksymalnie 3 minut

Przykre jest to ze przy minimalnym nakladzie kosztow czerpia konkretne zyski a nie stac ich na porzadne serwery i lacza ktore by je obslugiwaly

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Lagi już od południa. Coraz lepiej się robi..

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie jest tak tragicznie osobiście skorzystałem z TEGO http://www.instalki.pl/demonstracje/...i-firefox.html
    i jakość mojej gry sie poprawiła pomagało to przy rzucaniu koszy itp.jednak lagów ze strony gry nie da sie poprawić za dużo kont za słaby sprzęt producenta ale poradnik jak najbardziej polecam

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znów wracaja problemy z graniem zwlaszcza wieczorami, lagi niesamowite, nie otwiera sie lista handlu, na zatwierdzenie swojej oferty trzeba czekać 5-10 min, do tego przejscie pomiędzy przygoda a wyspa graniczy z cudem. Bloki niemożliwe.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A czego sie dziwicie? Przecież ludzie którzy pracują dla BB chcą jak najwięcej zarobić. A to się przekłada na jakość serwerów.
    Bo im więcej oni zarobią tym lepiej dla nich a serwery? po co graczom dobre serwery przecież będą grac i kupować klejnoty wiec co za różnica na jakich serwerach grają - ja mam wypłatę wiec serwery mnie nic nie obchodzą.
    Tak to postrzegam i tak myślę.

P.S. Niech podadzą na jakich serwerach jest gra bo wydaje mi się, że na słabych skoro większość graczy ma potężne "Lagi"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zarzut moderatorów, że "blokowanie" jest wymyślone przez graczy, którzy - podążając za tą mistyczną logiką - używają go na swoją odpowiedzialność jest co najmniej zabawny.

To jest nieporozumienie, bo w każdej przygodzie używam 7 generałów. Około 5 rzucam na dzień dobry (1 - pierwszy obóz, 2 - drugi, itd.) aby nie tracić czasu na ich powroty. Zawsze niszczę wszystkie obozy i zawsze niszczę je po kolei. Według BB wykorzystuję hm... nieprzewidziane (?) funkcje, których używam na własną odpowiedzialność.

Wyrazy współczucia dla moderatorów za oblig bezkrytycznego wspierania wybitnego pracodawcy.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów