Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Błąd w zadaniu

Początkujący Osadnik Awatar micuki
    Serwer
    Nowy Świat

Błąd w zadaniu

Zadanie na 9 poziomie pod tytułem Kopalnie (nie wiem czy to ma znaczenie- serwer Nowy Świat) Trzeba zbudować kopalnię a jest napisane żeby zbudować magazyn z prowiantem.
    Nie wiem jak dodać obrazek więc wrzucam jako załącznik
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: settlersy.jpg, 
wyświetleń: 202, 
rozmiar: 99.2 KB, 
ID: 24.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam występowanie tego bugu. Mało tego jest to bardzo zła chwila na taki błąd bo skończyły mi się wtedy "pozwolenia na budowę" ? i nie mogłem zbudować nawet tego magazyny z prowiantem. Wywaliłem rybaka bo myślałem że coś zrobiłem wcześniej nie tak. Ale dalej nie mogłem zbudować magazynu. Po zbudowaniu kopalni wszystko wróciło do normy ale ja znowu musiałem budować rybaka którego sobie wcześniej zburzyłem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na serwerze Nowa ziemia jest ten sam błąd. zapene to tylko mały błąd w tłumaczeniu, bo obrazek kopalni jest dobry

Osadnik Awatar Daull18
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest to błąd znany i na pewno zgłoszony. Trzeba czekac na naprawę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest jeszcze na poziome 3 mała literówka. W zadaniu pisze że trzeba zbudować chatę leśnika, a pod spodem w tym samym zadaniu że chatę drwala. Trochę to jest mylące.

Uprawnienia umieszczania postów