Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz aby ten budynek miał możliwość handlu??

Głosujących
57. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

24 42.11%
  • NIE

22 38.60%
  • OBOJĘTNIE

11 19.30%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Możliwość handlu obiektem: "Gościnny kościany kościół"

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra

Możliwość handlu obiektem: "Gościnny kościany kościół"

Tak jak w tytule. Każdy kto ma ten budynek aktualnie może poczuć się VIP-em, ale być może są osoby które mają nawet nadmiar i chciałyby
    odsprzedać :P Według mnie nie ma przeszkód by był to przedmiot "available to trade". Ale być może ktoś ma odmienne zdanie??
    Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Katedra.JPG, 
wyświetleń: 208, 
rozmiar: 18.3 KB, 
ID: 1984.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Obojętnie.
    Niektóre ciekawe przedmioty powinny być możliwe do zdobycia tylko przez zdobycie. A czy jakaś buda będzie do nich należeć czy nie to już mi wszystko jedno.

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki Iphoris za opinię

Osadnik Awatar Myvu
    Serwer
    Kolonia
    Powinno być zdalne do handlu jak każdy budynek
    "Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Ale po co? To jest teraz prestiż Mimo, że nie mam, to nie chcę, żeby można było handlować.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    To samo bylo kiedys z bialym zamkiem ;p
    Niech chociaz to bedzie dla tych ktorzy sie staraja zdobyc...

Jakubboss
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    Ale po co? To jest teraz prestiż Mimo, że nie mam, to nie chcę, żeby można było handlować.
    Popieram w całości wypowiedź.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    eee tam. Takie budynki jak wspomniana katedra, biały zamek, mroczna forteca czy wieża wiedźmy w ogóle nie powinny być zdatne do handlu i z pudełek też nie powinny wypadać. To powinno być trofeum i prestiż dla właściciela

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ile razy komuś się pomaga w gildii coś ukończyć i coś akurat wpadnie z OB?
    Puki nie wprowadzili handlu Białym Zamkiem, co u nie których w gwieździe leżały ich dziesiątki (z powodu braku miejsca na wyspie), a inni przez 2 lata nie mogli zdobyć jednego mimo usilnych starań.
    Uważam, że właśnie z tego powodu "Gościnny kościany kościół" powinien być zdatny do handlu, grafikę ma, to czemu tego nie udostępnić????????
    Bardzo dużo Katedr wyskoczyło z ostatnich pudełek, Mimo, że zakupiłem ich ponad 50 szt. wylosować mi się jej nie udało, a kolega polujący na Lodowe Posiadłości ma ich 6, a tylko jedną na wyspie postawioną właśnie z braku miejsca.
    Ponieważ nie jest to budynek powalający ilością osadników w nim się znajdujących (Katedra 100, Lodowa 140), to się pytam: dlaczego ma nie być zdatny do handlu????

• Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Osadnik Awatar Luxui
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Każdy budynek tego typu powinien być do handlu , nie każdy ma tyle miejsca aby postawić sobie na wyspie np. 10 Katedr :/
    A raczej wątpię czy coś wprowadzą na powiększenie wyspy lub coś tego typu :/

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów