na ok. 50 prób ulepszony geolog ani razu nie znalazł mi szybciej wydobywanego złoża złota, mimo że ma na to 45% szansy, raczej mało prawdopodobne, że jeszcze nie trafił, to raczej jakiś bug.
ma ktoś podobną sytuację?
na ok. 50 prób ulepszony geolog ani razu nie znalazł mi szybciej wydobywanego złoża złota, mimo że ma na to 45% szansy, raczej mało prawdopodobne, że jeszcze nie trafił, to raczej jakiś bug.
ma ktoś podobną sytuację?
Ostatnio edytowane przez zeeck ; 07.10.2013 o 00:02
Masz pecha, albo źle patrzysz
O tym, że dane złoże jest szybsze dowiadujesz się po wybudowaniu kopalni, nie wcześniej.
Mało tego, zaraz po wybudowaniu pokazuje że to zwykłe złoże a po pewnym czasie, że szybsze - wiem to z własnego doświadczenia.
Tak samo było z miedzią, aż kilka osób tego nie zgłosiło- dopiero jak ludzik doszedł do kopalni i zaczął prace było widać, czy szybka, czy wolna..
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
pomiedzy może a na pewno jest roznica...niestety
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Tak jak pisze romsheff.
U mnie jest podobobnie jeśli pisze że są solidne stęple to kopalnia zawsze jest szybka.
Nie muszę stawiać kopalni aby się o tym dowiedzieć.
Jeśli złoże miedzi jest wolne (nie ma ikony solidnych stempli) to stawiam kopalnie i zaraz ją burzę, i ponownie wysyłam geologa.
Mój rekord ciąg to 15 złóż bez stempli, ale sumarycznie wychodzi około 50 %.
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.
ja mam 1 szybką na jakieś 40-50 poszukiwań