Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: brak szybciej wydobywanych zloz zlota

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

brak szybciej wydobywanych zloz zlota

na ok. 50 prób ulepszony geolog ani razu nie znalazł mi szybciej wydobywanego złoża złota, mimo że ma na to 45% szansy, raczej mało prawdopodobne, że jeszcze nie trafił , to raczej jakiś bug.
    ma ktoś podobną sytuację?
    Ostatnio edytowane przez zeeck ; 07.10.2013 o 00:02

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Masz pecha, albo źle patrzysz
    O tym, że dane złoże jest szybsze dowiadujesz się po wybudowaniu kopalni, nie wcześniej.
    Mało tego, zaraz po wybudowaniu pokazuje że to zwykłe złoże a po pewnym czasie, że szybsze - wiem to z własnego doświadczenia.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak samo było z miedzią, aż kilka osób tego nie zgłosiło- dopiero jak ludzik doszedł do kopalni i zaczął prace było widać, czy szybka, czy wolna..
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Masz pecha, albo źle patrzysz
    O tym, że dane złoże jest szybsze dowiadujesz się po wybudowaniu kopalni, nie wcześniej.
    Mało tego, zaraz po wybudowaniu pokazuje że to zwykłe złoże a po pewnym czasie, że szybsze - wiem to z własnego doświadczenia.
    Mam znalezione złoże złota - po najechaniu wskaźnikiem pojawia się napis "solidne stemple w kopalni złota", czyli bez wybudowania kopalni wiem, że może ono być szybciej eksploatowane.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    pomiedzy może a na pewno jest roznica...niestety
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

ThePeper
    Tak jak pisze romsheff.
    U mnie jest podobobnie jeśli pisze że są solidne stęple to kopalnia zawsze jest szybka.
    Nie muszę stawiać kopalni aby się o tym dowiedzieć.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli złoże miedzi jest wolne (nie ma ikony solidnych stempli) to stawiam kopalnie i zaraz ją burzę, i ponownie wysyłam geologa.
    Mój rekord ciąg to 15 złóż bez stempli, ale sumarycznie wychodzi około 50 %.
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam 1 szybką na jakieś 40-50 poszukiwań

Uprawnienia umieszczania postów