Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za opcją ukrywania/wyłączania widoku budynków

Głosujących
61. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

42 68.85%
  • Nie

17 27.87%
  • Nie mam zdania

4 6.56%
  • Pomidor

6 9.84%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ukrywanie budynków a przedmioty kolekcjonerskie

Lipek

Ukrywanie budynków a przedmioty kolekcjonerskie

Witam. Fajną rzeczą byłaby możliwość ukrywania budynków za jednym kliknięciem. Poszukiwanie przedmiotów byłoby o wiele łatwiejsze. O ile dobrze pamiętam było tak w Settlersach II. Taka opcja mogła by się znaleźć w Skrzynce Z Narzędziami w zakładce budynków. Nawet jest tam wolne miejsce na tą opcję .
    Ostatnio edytowane przez Lipek ; 30.09.2013 o 11:19

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Nie wiem czy jest tego potrzeba, gdyż przedmioty nie chowają się za budynkami Ewentualnie są przy budynkach

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Lipek
    Ale było by przejrzyściej, nieprawdaż? Poza tym jaka jest w tym szkoda ale nas?

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Nie wiem czy jest tego potrzeba, gdyż przedmioty nie chowają się za budynkami Ewentualnie są przy budynkach
    Niestety chowają się, a to fajny pomysł")
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niech się jeszcze same znajdują może ;p

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Ojcu Zobacz posta
    Niech się jeszcze same znajdują może ;p
    Ja bym proponowała takie wieńce jak mamy nad kopalniami aby nie trzeba było szukać ;]
    joke.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

golec115
    Jestem przeciw. Wszystko musi być łatwe i podane na tacy? Po prostu skrzykuje się ludzi z gildii i w momencie gdy szuka 6 osób jest łatwiej. A poza tym, czy jak nie znajdziesz jednego przedmiotu, powiedzmy z 12, to coś się stanie?

Lipek
    @golec
    A co jeśli znajdziesz wszystkie przedmioty z kolekcji? A co jeśli ktoś nie jest w Gildii (nie ważne z jakich przyczyn - i proszę odpuścić sobie odpowiedzi typu "to jego strata")? Mnie osobiście wisi czy znajdę wszystkie przedmioty. Samemu udało mi się tylko raz znaleźć wszystkie. Ja odnajduję połowę i sobie odpuszczam. Ankietę i pomysł wrzuciłem, bo części graczy zależy na znalezieniu tych przedmiotów i uzyskaniu za nie premii, jeszcze inni pewnie nie są wybitnie spostrzegawczy itp. Nie proponuję aby przedmioty były wielkości Wieży Eifla (czy jak to się tam pisze), by świeciły łuną tylko jak napisał anael6669 "Niestety chowają się" za budynkami. Sam raz tego doświadczyłem (niechcący znajdując przedmiot).

golec115
    @Lipek
    Nie trzeba być w gildii, by sobie pomagać w szukaniu owych przedmiotów. Nie wiem jak u was na serwerze, ale u nas na Dolinie, ludzie sami się oferują z pomocą, że chętnie komuś pomogą znaleźć te artefakty. Niektórzy za wynagrodzeniem, a niektórzy bezinteresownie. Gildia jest w tym pomocna, nie powiem, ale nie jest obligatoryjna.
    Chowają się, sam przypadkiem znajduję je za choćby Mroczną Fortecą, jednak uważam, że to urozmaica grę i nie jest nowością, która będzie zabierała 5 minut. Mi to odpowiada, że są tak pochowane, bo stawiając pola, studnie czy kopalnie, rozglądam się uważniej na mapie, bo może akurat coś znajdę.

Więc po co łatwizna? Ktoś chce wszystkie znaleźć, to na serwerze ma kilkaset graczy. Od któregoś na pewno uzyska pomoc.

Pozdrawiam,
    golec

Lipek
    Spoko, golec. Chcesz mieć trudniej to nie musiałbyś z opcji ukrywania budynków korzystać. Powiem więcej, jak chesz mieć jeszcze trudniej to wyłącz monitor. To dopiero będzie wyzwanie. Po co łatwizna? To pytanie jest delikatnie mówiąc głupie. Po co używasz komunikacji miejskiej, samochodów, rowerów itp? Przecież to ułatwienie. Dymaj z buta.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów