Co myślicie o nowym generale co mógłby przenosić np. 100 lub 50 jednostek w 5 lub 7.5 minuty, taki akurat do lootów albo jak coś się sknoci w przygodzie to żeby te 50 jednostek do niej dowlec. Może być?![]()
Co myślicie o nowym generale co mógłby przenosić np. 100 lub 50 jednostek w 5 lub 7.5 minuty, taki akurat do lootów albo jak coś się sknoci w przygodzie to żeby te 50 jednostek do niej dowlec. Może być?![]()
mnie dziwi ze nie ma opcji skrócenia czasu podróżny generała za klejnoty, a tak zwane looty to wymysł graczy bo wg BB przygody wieloosobowe powinno sie robić w kilka osób, obóz po obozie...
Proszę dodać ankietę do tematu
Mod Zakrecony
To ja już proponuję wybudować portal.
Koszt 5000 klejek, a wojsko wchodzi z jednej strony i wychodzi na przygodzie, bez czekania.
Oczywiście musiałaby być jeszcze możliwość wyboru, na która przygodę mamy ich przetransportować,
jak byłyby dwie przygody odpalone.
Byłaby to wycieczka w jedną stroną - na przygodę.
Z powrotem powrót zająłby im odpowiednio tyle czasu co teraz![]()
kroto ktos juz cos takiego wymyślił chyba portalem miala byc anielska brama..
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
No zacny taki generał by byłDaj ankietę p;
Ex_Zakrecony?![]()
Po wprowadzeniu drzewka dla gienka prawdopodobnie będzie można przyśpieszyć jego podróż o 8%, 16% i 24% prędkość generała, czyli czas się skruci do: 13,8 min 12,6min i 11,4min, te 11 min wytrzymasz...
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........