Jak w tytule, zobaczymy jaką mamy grupową intuicję
I jeszcze jedno - wiem, że to nie do końca właściwy dział, ale nie umiem w innym wstawić ankiety (o ile można).
Bufy, może jakiś budynek
klasyczny event
event typu Koniec świata
Nowy, okolicznościowy budynek
Jeszcze coś innego
Jak w tytule, zobaczymy jaką mamy grupową intuicję
I jeszcze jedno - wiem, że to nie do końca właściwy dział, ale nie umiem w innym wstawić ankiety (o ile można).
Ostatnio edytowane przez RedJul ; 22.06.2013 o 13:12
Event w stylu koniec swiata albo klasyczne zbieranie specjalnych surowcow (moze balonow? ;p)
Mam nadzieję ża drugą wyspę, opcję powiększania już posiadanej czy coś podobnego. W sumie sprawa wyspy mogła by być to tak rozwiązana jak jest to w Anno Online.
Obstawiam między Końcem Świata a ekonomicznymi(pierwotna nazwa kryzysowych), a że zapowiadali to już wcześniej i niema na testowym, to raczej nie będziemy zbierać baloników"=P
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
a ja mysle ze moga zrobic niespodzianke i wprowadza PvPale to by byl mega szok dla wszystkich gdyby tak zrobili
![]()
Obstawiam możliwość zdobycia nowej wyspy w wyniku przyszłych badań.
A na dziś / jutro - z setki eventowych balonów, dostaniemy możliwość zbudowania jednego wielkiego balonu dla odkrywców do znalezienia tejże wyspy![]()
A mi się wydaje, że w ramach 20 lat BB łaskawie zlikwiduje dopisek "beta". W końcu skoro cała seria mia 20 lat tradycji, to bez sensu, żeby edycja on-line miała tyle lat betę w nazwie![]()
Myśle o drugiej wyspie lub jakieś super nagrody druga wyspa z tytanem granitem saletrom itp