Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

obszar serwera uszkodzony

od rana problem z logowaniem i ładowaniem gry do kiedy to będzie trwać?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nie wiadomo jak zwykle zresztą
    teraz też nie można się zalogować, czy ktoś nad tym panuje ?????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    czy jest tu ktoś ??
    nie można zalogować sie do gry
    wyskakuje komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane- odśwież"
    i tak już pół godziny
    może ktoś dać odpowiedź co sie dzieje ???

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Proszę spokojnie poczekać do jutra, w godzinach nocnych uruchamiany jest skrypt który automatycznie naprawia ten błąd, jeśli ktoś jutru nadal nie będzie mógł się zalogować to proszę się wówczas skontaktować z supportem.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
    Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez banado Zobacz posta
    Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
    Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??
    wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tez błąd jest na złotej gorze gra ładuje sie do połowy i dalej nie idzie. wie ktoś może co się dzieje????

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez banado Zobacz posta
    Po pierwsze powinieneś zacząć od tego co kolega Mariusz_pc napisał, czyli czyszczenie cache przeglądarki, nim stworzysz nowy wątek na forum. Nie raz miałem różne problemy z uruchomieniem gry i w 95% przypadków to pomaga. Po drugie, pisanie 4 zgłoszeń na jeden problem powoduje tylko to, że inni muszą czekać po 2 tygodnie na odpowiedz supportu, bo ktoś nie potrafił wyczyścić cache przeglądarki i śle zgłoszenia jedno za drugim. Bo jakbyś znał działanie supportu, to wiedziałbyś że Twoje zgłoszenia niekoniecznie trafią do tej samej osoby, która skojarzy je jako duplikaty, tylko najprawdopodobniej do różnych i te kilka osób straci czas na problem, który najprawdopodobniej możesz naprawić sam, poświęcając góra 2 minuty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nic nie pomaga
    dziś ponownie ten sam problem
    czyszczenie ciasteczek zmiana przeglądarki - zmiana kompa i nic nadal nie pomaga ;-)

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A czy ostatnim razem po nocy wróciło? Czy wykonywałeś wtedy i teraz tą sama czynność? Jeśli problem wystąpił w podobnych okolicznościach (np zakończenie przygody) to warto takie podejrzenie zgłosić do supportu, może pomóc przy ustaleniu przyczyny.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów