Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam
    Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    przeczytałem wczesniejsze posty i wyczyscilem po kilka razy przegladarke,jeszcze rano okolo 11 bylem na grze,a inni znajomi w tym czasie sa caly czas i nic sie nie dzieje,prosze o info.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kubica_f1 Zobacz posta
    Witam
    Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.
    A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.

edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.
    Ostatnio edytowane przez SebaD1979 ; 22.04.2013 o 14:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    przyznam ze ta wiadomosc wczesniej wyslalem do Supportu a pozniej szukalem na forum,wkleilem ja.to co mam robic,pewnie czekac;-)
    Cytat Zamieszczone przez SebaD1979 Zobacz posta
    A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.

edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to jako odpowiedz z supportu dostaniesz pytanie, czy już działa I tak, do jutra pewnie grę masz z glowy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    dzieki za info no poczekam do jutra sobie,mam nadzieje ze to naprawia,choc pechowo ze mi wszyscy znajomi fraja dzisiaj bez problemu.

Początkujący Osadnik Awatar piotrnygus2012
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja juz czekam 3 miesiace , zeby mi naprawili ((((((((

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów