Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: trafiło mi "obszar sektora uszkodzony"

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia

trafiło mi "obszar sektora uszkodzony"

kurrrde padło na mnie "obszar sektora uszkodzony"

Niedziela wieczór, 3 doby przed ewemtem, bufy się kończą kopalnie padają, wszystko stanie, jak ja to odrobię na ewent, lipa po maksie, próbowałem z dwóch przeglądarek, z dwóch kompów, wyczyściłem ciastka, historie przeglądarki i wszystko co się da cclinerem, pochlastać się idzie, dobrze, że chociaż przez forum naszej gildii mam jako taki kontakt ze światem"(((((((((((((((((
    A jak tylko wstane pisanie do supportu, heh, zobaczę w jakim tempie odpiszą, kurdeeeeeeeeeeeeeee. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Poniedziałek 3:47 rano-Skrypt w nocy nie zadziałał
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 11.03.2013 o 04:48 Powód: uzupełnienie
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest ktoś na Nowej ziemi, komu nie zadziałał skrypt a naprawili?
    Jeśli tak to ile to trwało?

Poniedziałek 5:09 włączyło się, ale zobaczymy czy w nocy znów nie padnie 7h bez bufów, 3 kop złota na 4kach padły przed doładowaniem, 7 kop żelaza, na 5kach padło, zaraz jak się zbuduje szoty ekranu robię i będę robił je codziennie (stan magazynu i spisze zaraz jakie mam budynki na którym lvl i polecam na przyszłość, róbcie to samo)
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 11.03.2013 o 06:15 Powód: naprawiło się":))))))))
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mogę napisać tylko jedno: GOOD LUCK w walce z supportem o odzyskanie czegokolwiek...

Serwer
    Nowa Ziemia
    jak mi magazyn zniknął wyparował po prostu oddali materiały na jego budowę

ale dopiero po 2 tygodniach, albo dłużej i codziennie pytania co i jak i odpowiedź
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: BB.jpg, 
wyświetleń: 263, 
rozmiar: 34.1 KB, 
ID: 975.  
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 11.03.2013 o 13:52 Powód: uzupełnienie

Początkujący Osadnik Awatar piotrnygus2012
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hehe to sobie poczekasz, ja już czekam dobrych pare tygodni, support ci nie pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów