Witam "forumowiczów", a przedewszystkim modów i gości z BB
Tak się zastanawiam ile jeszcze gracze dadzą radę pociągnoć z tą grą w takich warunkach jakie nam teraz oferuje szanowne BB.
Jestem człowiekiem raczej cierpliwy, ale każdy ma swoje granica. W sobotę nie mogę się zalogować, ale co tam myśle sobie idź na spacer jutro też jest dzień, niedziela tak samo, kicha, myśle sobie padną kopalnie złota - no cóż i tak kiedyś padną, no ale nie zbufowane, szkoda troche (piece i mennica tak samo na pół gwizdka), trudno niepierwszy i pewnie nie ostatni raz, w poniedziałek będzie cacy. Niestety od rana także nie mogę się zalogować i szczał pies te kopalnie i menice pracujące bez buffa, najbardziej szkoda mi nie wykonanego zadania gildijnego, przez błędu straciłem (tak podejrzewam 105+15 monet gildijnych), nie mówię nawet o braku logowania przez kolejne dni, w piątek zaczołem także banitów (miałem zadanie dzienne aby ich przejść), k...a w piątek!!! i do tej pory zadanie ''dzienne'' wisi nie zrobione, ponieważ nie mogę wejść na grę, a sami Banici zaraz prawdopodobnie się skończą, a ja dostanę kilka set expa za podbicie kilku obozów, no super postęp niesamowity. Powiem szczerze że po zeszłotygodniowej przerwie technicznej, tej gdzie dodaliście te zadanka ekonomiczne jest tylko gorzej, wydaję mi się że najlepiej bybyło naprawić to co nie działa a dopiero potem rozwijać się poprzez dodawanie różnych funkcji i ulepszeń. Na tą chwilę szanowne BB daje ciała na całej lini, szkoda bo gierka naprawdę fajna.
Zaznaczę jeszcze że próbuję się logować na różnych przeglądark, wpierw wyczyszczonych , mam zaktualizowane wtyczki, hmm komputer mam raczej sprawny, sprzęt niczego sobie(pes NAJNOWSZY ŚMIGA), PRĘDKOŚĆ ŁĄCZA 50mb, WIĘC NIE SĄDZE ABY WINA BYŁA PO MOJEJ STRONIE.