Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Cierpliwość graczy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Cierpliwość graczy

Witam "forumowiczów", a przedewszystkim modów i gości z BB

Tak się zastanawiam ile jeszcze gracze dadzą radę pociągnoć z tą grą w takich warunkach jakie nam teraz oferuje szanowne BB.
    Jestem człowiekiem raczej cierpliwy, ale każdy ma swoje granica. W sobotę nie mogę się zalogować, ale co tam myśle sobie idź na spacer jutro też jest dzień, niedziela tak samo, kicha, myśle sobie padną kopalnie złota - no cóż i tak kiedyś padną, no ale nie zbufowane, szkoda troche (piece i mennica tak samo na pół gwizdka), trudno niepierwszy i pewnie nie ostatni raz, w poniedziałek będzie cacy. Niestety od rana także nie mogę się zalogować i szczał pies te kopalnie i menice pracujące bez buffa, najbardziej szkoda mi nie wykonanego zadania gildijnego, przez błędu straciłem (tak podejrzewam 105+15 monet gildijnych), nie mówię nawet o braku logowania przez kolejne dni, w piątek zaczołem także banitów (miałem zadanie dzienne aby ich przejść), k...a w piątek!!! i do tej pory zadanie ''dzienne'' wisi nie zrobione, ponieważ nie mogę wejść na grę, a sami Banici zaraz prawdopodobnie się skończą, a ja dostanę kilka set expa za podbicie kilku obozów, no super postęp niesamowity. Powiem szczerze że po zeszłotygodniowej przerwie technicznej, tej gdzie dodaliście te zadanka ekonomiczne jest tylko gorzej, wydaję mi się że najlepiej bybyło naprawić to co nie działa a dopiero potem rozwijać się poprzez dodawanie różnych funkcji i ulepszeń. Na tą chwilę szanowne BB daje ciała na całej lini, szkoda bo gierka naprawdę fajna.
    Zaznaczę jeszcze że próbuję się logować na różnych przeglądark, wpierw wyczyszczonych , mam zaktualizowane wtyczki, hmm komputer mam raczej sprawny, sprzęt niczego sobie(pes NAJNOWSZY ŚMIGA), PRĘDKOŚĆ ŁĄCZA 50mb, WIĘC NIE SĄDZE ABY WINA BYŁA PO MOJEJ STRONIE.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chyba wszyscy z obsługi graczy mają za dojne krowy, ale to się skończy ponieważ jak większość graczy mam dość denerwowania się, że moje zaczęte przygody kończą się fiaskiem przez problemy techniczne a nie wspominając o codziennym logowaniu by zebrać ciężko zapracowane tygodniowe diamenty, które niestety przy tych problemach się anulują. Co dziwniejsze problemy z którymi nic nie mamy wspólnego utrudniają i zabierają nam powyżej wymienione przyjemności z gry. Więc po co grać jeśli moje i kogoś starania są niszczone i nie zwracalne??? Mam serdecznie dość użerania się z logowaniem i wkurzania, że znów coś nie działa. Nie umiecie sobie z tym poradzić to zamknijcie to na patyk.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie udało mi się zalogować po niespełna 48 godzinach, no powiem pięknie wygląda moja wyspa, cała w rujinie, nawet nie jestem w stanie policzyć jaki czas zajmie mi odbudowa, stawianie budynków i znajdowanie złóż. Masakra ale co tam ważne że ekipa BB nie ma sobnie nic do zażucenie. Kurcze z nim jest tak jak z naszą reprezenatacją "staramy się cały czas do przodu" ile można analizować te problemy, może czas zacząć coś z tym robić?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Aha zadanie gildijne mi nie przepadło bo połowa mojej gildii miała problem z załadowaniem gry, widzicie BB nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja się w końcu zalogowałem po 3 dniach. Przeminęły mi znowu bonusy tj. 6 i 7 dzień. takie cos mi sie zdażyło już 4 razy i znając życie nie naprawicie tego błędu przez najbliższy miesiąc, bądź później.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja tu nie rozumiem co moderator ma do tego że nie możesz sie zalogować? Też wczoraj wieczorem się nie mogłem zalogować żeby wymienić się na noc koszami.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Też mam problemy z zalogowaniem, ale codziennie mi się to udaje. Na przykład całą sobote nie było problemów w niedziele już standartowo - nie udało nawiązac połączenia z serwerem. Kompa mam może nie wypasionego ale przy większych wymaganiach daje spokojnie rade, łącze szybkie i lipa. W gildi sa natomiast osoby które twierdza ze wogole nie zauważaja u siebie problemow z logowaniem, wchodza i wychodza pare razy dziennie (musze im wierzyć na słowo) więc jeżeli tak jest to o co chodzi?? dlaczego jedni mogą drudzy nie?? Może w tych sprawach jestem ignorantką ale zmiana przegladarki nie naprawi błędów w grze chociaż i tą opcje sprawdziłam (tonący brzytwy się chwyta) i nie działa więc może ktoś madry wytłumaczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to jest norma...nie wkręcać Moderatora...on nic niewinny...to support dał dupy łącznie z Adminem BB_Xarr...ale zamiast usłyszeć zwykłe..."dałem dupy z moim zespołem" słyszymy wyczyść ciasteczka i zmień kompa na nowszy...za taki tekst u mnie w firmie koleś wyleciałby dyscyplinarnie...od czasu upgrade nic nie działa...co chwilę problemy z logowaniem...strach wyłączyć kompa bo nie ma gwarancji że znów się zaloguję...mało tego...największy strach jest na przygodach....bo niewiedzieć czemu co chwilę włącza mi się wieeeeelgachny wykrzyknik ze mam zadanie...ja znam to zadanie....i nie mogę go zrobić bo nie mam 47-50 lvl...ale co szkodzi skoro można graczowi zwiesić grę...prawda???...to tylko w Polsce panie i panowie...to tylko w Polsce

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hej zakręcony, wiem że mod nic do tego nie ma i nic także modom nie zarzucam jedynie miło i uprzejmie przywitałem się z wami/Tobą, także spoko luz. Wiem natomiast że to czytasz, może też masz jakieś ciekawe info, wiem również że możesz zamknąć temat dlatego wolę być miły, po co mam puszczać wiązankę słówek na k i p i s, jak pisałem jestem cierpliwy ale w.......ą mnie pewne aspekty tej gry i chciałbym w jakiś pokojowy sposób dać upust swojej frustracji i pozwolić na to innym bez kasowania wątku

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak sobię myślę może dobrym rozwiązaniem będzie umieszczenie ankiety dotyczącej cierpliwości graczy i jej kresu, może taka informacja coś by pomogła jak BB zda sobie sprawę jak wielu graczy może zrezygnować z TSO jak nic się nie zmieni?

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów